První schválené LED žárovky do auta od značky OSRAM

 Schválená LED žárovka Osram H7 je moderní alternativou k tradičním halogenovým žárovkám. Tato žárovka je navržena pro použití v automobilech a je schválena pro použití na silnicích.

První schválená LED H7 žárovka do automobilu pro ČR od značky OSRAM

Schválená LED žárovka Osram H7 je moderní alternativou k tradičním halogenovým žárovkám. Tato žárovka je navržena pro použití v automobilech a je schválena pro použití na silnicích.

LED technologie, která je použita v této žárovce, poskytuje vyšší účinnost a delší životnost než halogenové žárovky. Osram tvrdí, že LED žárovka H7 může poskytnout až 200% výkonu ve srovnání s halogenovými žárovkami a může mít životnost až 5krát delší.

Další výhodou LED žárovek je nižší spotřeba energie, což znamená nižší emise CO2 a menší zatížení baterie vozidla. Navíc, LED žárovky mohou poskytnout lepší osvětlení silnice, což zvyšuje bezpečnost řidiče a ostatních účastníků silničního provozu.

Je však důležité si uvědomit, že LED žárovky mají jiný design než halogenové žárovky a mohou být trochu dražší. Pokud chcete vyměnit halogenové žárovky za LED žárovky, je důležité zajistit, aby byly kompatibilní s vaším vozidlem a splňovaly všechny potřebné požadavky a standardy.

Výhody LED žárovky oproti standardní halogenové

1.       Vyšší svítivost: LED žárovky mají obecně vyšší svítivost než halogenové žárovky, což znamená, že poskytují větší intenzitu osvětlení na cestě.
2.       Delší životnost: LED žárovky mají delší životnost než halogenové žárovky, což znamená, že nemusíte žárovky měnit tak často.
3.       Nižší spotřeba energie: LED žárovky spotřebují méně energie než halogenové žárovky, což vede ke snížení zatížení baterie a zlepšení celkové energetické účinnosti vozidla.
4.       Lepší barevná teplota: LED žárovky mají čistší bílou barvu (6000K) než halogenové žárovky, což znamená, že poskytují jasnější a ostřejší osvětlení a vylepšují viditelnost řidiče.
5.       Vylepšená odolnost: LED žárovky jsou obecně odolnější vůči vibracím a nárazům než halogenové žárovky, což znamená, že jsou méně náchylné k poškození v důsledku otřesů na cestě.
6.       Snížení zatížení systému: LED žárovky produkují méně tepla než halogenové žárovky, což snižuje zatížení elektrického systému vozidla a pomáhá prodloužit životnost dalších komponentů.
7.       Rychlejší spínání: LED žárovky se rychleji zapínají a vypínají než halogenové žárovky, což umožňuje okamžitou reakci na změny na silnici.

Vzhledem k těmto výhodám jsou LED žárovky stále populárnější volbou pro řidiče, kteří hledají vylepšení svých světel.

Kde zjistím, zda je moje vozidlo schválné pro použití LED žárovek od OSRAMu?

Zda je vaše vozidlo schváleno pro instalaci LED žárovek zjistíte přímo na stránkách výrobce OSRAM a to konkrétně ZDE
Na těchto stránkách se dozvíte zda lze žárovky montovat jen do potkávacích nebo i do dálkových světel a zda je potřeba dodatečné příslušenství jako například CAN-BUS modul pro zamezení hlášení prasklé žárovky či adaptéru uchycení žárovky do světla.

Jako jediní jsme pro vás i LED žárovky H7 od OSRAMu vyzkoušeli v potkávacích světlech a musíme říct, že svítí neskutečně. Jízda v noci je nyní bezpečnější.
Přiložená fotografie mluví za vše.
Image 2
Žárovky LED H7 Night Breaker můžete zakoupit rovnou zde - https://www.tntrade.cz/produkty-osram-night-breaker-led-h7-220-cz-homologace-64210dwnb-detail-187590

Celá kategorie žárovek pro auta zde - https://www.tntrade.cz/produkty-autozarovky-1962