Zcela jiná dimenze sportování

Dokonale padnoucí sluchátka Maxxo Etereo. S bluetooth sluchátky Maxxo ETEREO se připravte na zcela jinou dimenzi Vašeho sportování.

Dokonale padnoucí sluchátka Maxxo Etereo. S bluetooth sluchátky Maxxo ETEREO se připravte na zcela jinou dimenzi Vašeho sportování.

S technologií BONE CONDACTION Transducer vnímáte život kolem sebe. Bone conduction technologie využívá pro vedení zvuků malé vibrace, které vnikají lebeční kostí do vnitřního ucha.

Zpracované impulzy pokračují dále do mozku. Vaše uši zůstávají volné, slyšíte stejným způsobem. Neztrácíte  tak kontakt se svým okolím. Technologie Wellness sound a skintight speakers naprosto dokonale a čistě přenáší zvuk přes lícní kost. Vnímejte zvuk okolí při sportu, což výrazně zvýší Vaší bezpečnost. Lehce omyvatelné, dokonale sednoucí a jednoduše tvarovatelné


Až 8 hodin Vaší oblíbené muziky na jedno nabití díky Li-pol baterii. Citlivý mikrofon potlačující okolní hluk Vám umožňuje díky vestavěnému bluetooth headsetu telefonovat v průběhu Vaší aktivity. Díky integrovanému mikrofonu můžete headset využít pro bezpečné telefonování při sportu nebo i při jízdě autem Sluchátka jsou navržena
a vyrobena tak, aby odpuzovaly pot a vlhkost. Po Vaší sportovní aktivitě je můžete jednoduše zlehka opláchnout pod tekoucí vodou, otřít a máte je připraveny na další sportovní činnost.