ACUTAKE ACU-OFFICEKEYBOARD 1 (ENG) - bez obalu

  • Výprodej
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
451 Kč
49,0 Kč
40,5 Kč bez DPH
-89%
Kód: ID368869 Výrobce: ACUTAKE
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
ACUTAKE ACU-OFFICEKEYBOARD 1 (ENG) - bez obalu
Unikátní kancelářská multimediální klávesnice s uložným prostorem, ve kterém najdete vždy to, co potřebujete. Konec hledání po stole tužek, sponek, zálohovacího DVD či lepiček. Po pohodlném otevření této klávesnice najdete s 10 přehlednými přihrádkami a úložným prostorem pro instalační či zálohovací disky DVD či CD. Klávesnice má velmi příjemný černo stříbrný design a bude se vyjímat u každého počítače. Za skvělou cenu navíc získáte kompletní multimediální podporu od tlačítek po brouzdání po internetu, scrolování stránek v aplikacích typu Excel, Word a dalších, ovládání hlasitosti počítače. Unikátní je i spouštění kalkulačky, pokud ji často potřebujete. Klávesnice ma řadu dalších možností. Má k dispozici celkem 25 horkých kláves a je připojitelná jak přes USB, tak PS/2. Je kompatibilní s Windows98, ME, 2000, XP i Vista. Sleva: zboží je nové, ale bez originálního obalu
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Acutake nabízí různé produkty z oblasti počítačového hardware a doplňků, kde většinou jde o ty jednodušší záležitosti jako myši, klávesnice, USB udělátka typu ohřívač kávy (či spíše zpomalovač chladnutí), atp.

>> Více informací o výrobci