AIREN AiProof AP-005 BLACK Podvodní pouzdro pro tablet

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
358 Kč
296 Kč bez DPH
Kód: ID218764 Prod. číslo: AIREN AiProof AP-005 EAN: 8591897031953 Výrobce: AIREN TECHNOLOGY
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
AIREN AiProof AP-005 BLACK Podvodní pouzdro pro tablet
AiProof - voděodolná pouzdra pro digitální fotoaparáty, mobilní telefony a další spotřební elektroniku. AIREN přichází na trh s novou sérií těchto unikátních pouzder. Dotyková obrazovka umožňuje použití všech funkcí zařízení přes pouzdro. Pouzdro je možné použít pro mnoho outdoorových aktivit jak v létě, tak v zimě. V létě jej využijete jako ochranu proti vodě při plavání, rybaření, šnorchlování a ochrání vaše zařízení také na pláži proti písku nebo při kempování proti prachu. V zimě si jej nezapomeňte vzít také. Při lyžování nebo snowboardingu chrání proti sněhu a vlhkosti. Ideální i pro geocaching. Voděodolné pouzdro AIREN AP-005 pro iPad mini2/Galaxy tab8 až pro 8.0' tablety Celkové rozměry: 26x16x1.5cm Materiál : PVC+ABS Barva: černá Max. doporučená hloubka vody: 3m Upozornění: Před použitím vždy zkontrolujte těsnost obalu. Dodavatel nenese odpovědnost za případné poškození vloženého přístroje.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Počítačové skříně, ventilátory, myši a další PC příslušenství, to jsou produkty značky Airen Technology. Díky silnému technologickému zázemí a vysoce kvalitním specialistům se řadí mezi prvotřídní výrobce počítačových periferií.

>> Více informací o výrobci