Kyslík v plechu Boost Oxygen - Peppermint 6L

  • AKCE
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
369 Kč
228 Kč
189 Kč bez DPH
-38%
Kód: ID345218 Výrobce: Boost Oxygen
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Kyslík v plechu Boost Oxygen - Peppermint 6L
Láhve Boost Oxygen obdsahují přírodní a plně bezpečný 95% kyslík. Na rozdíl od stimulantů a energetických drinků, které obsahují nezdravé látky, jako je kofein, cukr a další nezdravé přísady, které mohou ovlivnit lidské tělo, Boost Oxygen poskyuje čistý kyslík ve formě nevyžadující lékařský předpis. Boot Oxygen je perfektní pro ty, kteří se dostávají do vysokých nadmořských výšek, profesionální i amatérské sportovce, seniory a také známé osobnosti. Od roku 2007 poskytuje americká společnost Boost Oxygen nejprodávanější a nejdůvěryhodnější značku lahví kyslíku na světě. Jen několik málo hlubokých nádechů kyslíku Boost Oxygen vás udrží na těch nejlepších výkonech! Kyslík je jednoznačně nutný k udržení lidského života. Nedostatek kyslíku může ovlivnit výkon těla i mysli. Na úrovni moře se množství kyslíku obsaženého ve vzduchu pohybuje kolem 21%. Ve vysoké nadmořské výšce to může být mnohem méně. Boost Oxygen poskytuje příhodný zdroj 95% čistého inhalačního aviatického kyslíku Aviator's Breathing Oxygen. - Lidé se vyvíjeli po miliony let a stále měli k dispozici stejné množství kyslíku v atmosféře. V dnešním světě není vždy možné získávat dostatek čistého vzduchu k dýchání. - Atmosféra Země je tvořena kyslíkem pouze z 1/5. - Pokud zohledníme narůstající znečištění vzduchu, jistě budete souhlasit s některými výzkumy, které uvádějí, že ve srovnání s minulými generacemi došlo ke snížení množství kyslíku až o 30%. - Každá buňka v našem těle je postavena tak, aby byla schopna spalovat kyslík - ten je základním palivem pro metabolismus buněk. Když přísun kyslíku omezíme, všechny tyto buněčné procesy se zpomalí. Začneme se cítit unavení a pocítíme potíže s dýcháním. - Méně kyslíku znamená, že buňky postrádají energii, již potřebují k opravám DNA. Náš imunitní systém slábne. Zvyšuje se riziko onemocnění. Kyslík s přírodní příchutí máty peprné - příchut není silná jako např. u žvýkaček. Spíše se jedná o přívuni, díky které víte, kolik jste toho vdechli.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Boot Oxygen je perfektní pro ty, kteří se dostávají do vysokých nadmořských výšek, profesionální i amatérské sportovce, seniory a také známé osobnosti. Od roku 2007 poskytuje americká společnost Boost Oxygen nejprodávanější a nejdůvěryhodnější značku lahví kyslíku na světě. Jen několik málo hlubokých nádechů kyslíku Boost Oxygen vás udrží na těch nejlepších výkonech!

>> Více informací o výrobci