Alarm domovní iGET SECURITY M3

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
3 990 Kč
3 298 Kč bez DPH
Kód: ID334550 EAN: 8594177650264
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Alarm domovní iGET SECURITY M3
Alarm domovní iGET SECURITY M3
Alarm iGET SECURITY M3 je ideální zabezpečovací systém pro monitoring veškerých budov – domů, bytů, chat, kanceláří, ale také garáží, obchodů, skladů, úřadů, apod. Jedná se o bezdrátový alarm s jednoduchou instalací a ovládáním, který Váš dům nejen zabezpečí, ale také může hlídat teplotu, dálkově nebo dle časovače spouštět elektrické spotřebiče pomocí řízených zásuvek, a kdykoli je možné sledovat dění pomocí rotační IP kamery. Při aktivaci také hlídá, zdali jsou všechna okna a dveře zavřená. V případě poplachu alarm spustí nahrávání na kameře a video ihned sdílí s aplikací ve Vašem mobilním telefonu. Veškeré detektory jsou bezdrátové, napájené bateriemi. Hlavní jednotka je napájena ze sítě 230V, ale má také vlastní záložní baterii s výdrží až 8 hodin. Díky tomu je objekt neustále střežen i při výpadku elektrického proudu.

Aplikace

Pro snadné ovládání a konfiguraci alarmu byla vytvořena aplikace, která je volně dostupná na Google Play a iOS marketu. Pomocí této aplikace je možné provést přehledně kompletní nastavení, přidávání detektorů, ovládat IP kameru a řízené zásuvky, nastavovat časovače, zjistit aktuální teplotu v domě, apod. Aplikace je v českém, slovenském a anglickém jazyce.

Bezdrátový přenos

Pro napojení detektorů k centrální jednotce není nutné tahání drátů ani složité nastavování. Detektory jsou bezdrátové a napájené bateriemi. Přidání dalších detektorů je otázkou několika minut. Centrální jednotka obsahuje slot na SIM kartu, pomocí které informuje o poplachu – pomocí SMS, volání, u IP kamery také přenosem videa. Bezdrátové detektory mají dosah až 80m. Stačí pouze vložit baterie a umístit detektor v prostoru. Aktivace a deaktivace alarmu je rovněž snadná a rychlá, buď použitím bezdrátové klíčenky, nebo mobilní aplikace. Odolné klíčenky slouží jako dálkové ovladače alarmu. Je možné aktivovat/deaktivovat alarm, zapnout poplach, a zapnout speciální alarm jen na některé zóny.

Měření teploty

Alarm na svém umístění měří také teplotu. Informaci ohledně teploty zašle přímo do mobilního telefonu na vyžádání. Také je možné nastavit minimální a maximální teplotu. Pokud bude teplota překročena, alarm Vás informuje pomocí SMS.

Ovládání řízených zásuvek 230V

Funkcí systému není jen zabezpečení, ale také inteligentní řízení domácnosti. Pomocí vzdáleně řízených zásuvek pro ovládání jednoho spotřebiče 230V je možné ovládat osvětlení, topení, klimatizaci, apod. Zásuvka je zapojena do běžné síťové zásuvky a do ní spotřebič. Vzdáleně ji můžete zapínat/vypínat nebo nastavit časovač.

Rotační IP kamera

K alarmu je také možné připojení bezdrátové rotační IP kamery iGET SECURITY M3P15. Na tuto kameru je možné se vždy připojit pomocí online datového přenosu. Kameru je možné kromě LAN portu připojit i pomocí WiFi k bezdrátové síti. Kamera obsahuje pokročilé nastavení např. při detekci pohybu jednoho z det
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení