Apple TV Remote

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  12 měsíců
2 257 Kč
2 206 Kč
1 823 Kč bez DPH
-2%
Kód: ID252898 Prod. číslo: MG2Q2ZM/A Výrobce: Apple
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Apple TV Remote
Apple TV Remote s dotykovým povrchem Rozlučte se s nekonečným mačkáním knoflíků. Dotykové ovládání navždy změnilo naši interakci s telefony. Teď ho máte na dálkovém ovládání. Na dotykovém povrchu Apple TV Remote můžete palcem hladce posouvat, vybírat a procházet prostředí na obrazovce. Na obrazovce televize se bezprostředně zrcadlí každý pohyb na dotykovém povrchu. Pohyb po časové ose dopředu a dozadu je daleko přesnější než dřív. Jednoduše přejíždějte po časové ose a přesně si najděte, co hledáte, podle náhledu záběrů. Je to tak přirozené a plynulé, že nebudete muset spustit oči z obrazovky nebo rozsvěcet, abyste našli to správné tlačítko. Bluetooth 4.0 Infračervený vysílač Akcelerometr a gyroskop Konektor Lightning na nabíjení Dobíjecí baterie, která na jedno nabití vydrží několik měsíců (při obvyklém denním používání)
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Firma Apple Inc., dříve Apple Computer Inc., byla založena v roce 1976 v Kalifornii, ve městě Cupertino, kde má dodnes svou centrálu. Zakladateli byli Steve Jobs, Steve Wozniak a Ronald Gerald Wayne. Apple výrazně pomohl nástupu osobních počítačů v 70. letech 20. století.

>> Více informací o výrobci