Apple Watch S8 Cell/45mm/Gold/Elegant Band/Gold

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  12 měsíců
21 096 Kč
17 435 Kč bez DPH
Kód: ID382263 Prod. číslo: MNKQ3CS/A Výrobce: Apple
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Apple Watch S8 Cell/45mm/Gold/Elegant Band/Gold
Krok zdravým směrem. Tvůj nepostradatelný společník toho teď umí ještě víc. Úplně nové snímání teploty pro hlubší vhled do ženského zdraví. Detekci autonehody, ať můžeš být víc v klidu. Sledování fází spánku pro lepší přehled o tom, jak spíš. A nové tréninkové metody ve vylepšené aplikaci Cvičení. Budoucnost zdraví ještě nikdy nevypadala tak dobře. * GPS + Cellular Materiál těla: Pouzdro ze zlaté nerezové oceli - Nerezové pouzdro je odolné a má povrch naleštěný jako zrcadlo. Materiál řemínku: Milánský tah je vyrobený z hladkého nerezového pletiva, které je plně magnetické, takže si ho můžeš libovolně nastavit a vždycky ti dokonale sedne. Velikost pouzdra: 45 mm/ Na zápěstí s obvodem 140–220 mm Voděodolnost: Voděodolnost do 50 m Displej: LTPO OLED Retina displej Dotyková obrazovka: Ano Paměť: Kapacita 32 GB Funkce: *Akcelerometr *Gyroskop s vysokým dynamickým rozsahem *Snímání teploty *Snímač kyslíku v krvi a aplikace Saturace kyslíkem *Elektrický snímač srdeční činnosti a aplikace EKG *Třetí generace optického snímače srdeční činnosti *Oznámení o pomalém a rychlém tepu *Oznámení o nepravidelném srdečním rytmu *Mezinárodní tísňové volání *Tísňové SOS volání *Detekce autonehody *Detekce pádu *Odolnost proti prachu (IP6X) *Přední sklíčko odolné proti prasknutí *Wi-Fi *Bluetooth 5.0 *Kompas *Stále aktivní výškoměr *Zabudovaný reproduktor a mikrofon *Rychlé nabíjení * LTE a UMTS Určení polohy: GPS/GNSS/GLONASS/BeiDou https://www.apple.com/cz/shop/browse/overlay/watch/connectivity_watchse Obsah balení: *Pouzdro ze zlaté nerezové oceli *Milánský tah *Magnetický rychlonabíjecí USB-C kabel k Apple Watch (1m) Rozměry [mm]: Výška: 45 mm/ Šířka: 38 mm/ Tloušťka: 10,7 mm Hmotnost [g]: 51,5 g https://www.apple.com/cz/apple-watch-series-8/
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Firma Apple Inc., dříve Apple Computer Inc., byla založena v roce 1976 v Kalifornii, ve městě Cupertino, kde má dodnes svou centrálu. Zakladateli byli Steve Jobs, Steve Wozniak a Ronald Gerald Wayne. Apple výrazně pomohl nástupu osobních počítačů v 70. letech 20. století.

>> Více informací o výrobci