ARCTIC Accelero S3

  • Poslední kusy
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 013 Kč
837 Kč bez DPH
Kód: ID232980 Prod. číslo: DCACO-V830001-GBA01 EAN: 0872767006959 Výrobce: ARCTIC
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
ARCTIC Accelero S3
High-end Pasivní Chlazení
Accelero S3 dále vylepšilo vynikající vlastnosti S1 PLUS. Díky patentovanému designu chladiče je Accelero S3 schopné chladit dokonce high-end grafické karty typu  R7-260X a GTX 660 výhradně pasivně.
Cooling Performance & Noise Level on AMD R9 270
Accelero S3+
S3 Turbo Module*
(at 1,000 RPM)
55 °C
0.25 Sone

Accelero S3
69 °C
0 Sone
3 slot Generic
Cooler
(at 2,500 RPM)
72 °C
1.2 Sone
Better
*S3 Turbo Module is not included with purchase.
Zadní Chlazení pro Nejvyšší Účinnost 
ARCTIC vyvinul a patentoval chladič na zadní stranu grafické karty. Regulátory napětí zahřívají kompletní desku na takovou úroveň, která sama o sobě není pro obvody nebezpečná, ale dramaticky ovlivňuje životnost jiných komponent. Náš patentovaný zadní chladiče udržuje desku a ostatní komponenty kolem GPU na nízké teplotě. 
Úplné Ticho
Milovníci ticha se do modelu Accelero S3 zamilují. Jedná se o výhradně pasivní chladič, který udržuje grafickou kartu na nízké teplotě absolutě bezhlučně. 
Multi-Kompatibilita
Accelero S3 je vybaveno snadným montážním systémem, který umožňuje maximální kompatibilitu. 
Instalace bez Lepidla
Až do teď bylo nutné pro připevňování chladičů používat různé druhy teplovodivých lepidel. Díky inovativní zadní desce chlazení je toto již minulostí. Bez použití lepidla je možné grafickou kartu vrátit do původního stavu. Nezbydou žádné zbytky lepidla ani jeho stopy.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Arctic GmbH, dříve známý jako Arctic Cooling, je výrobcem počítačových chladicích komponent, zejména chladičů procesorů a grafických karet čiventilátorů. Od roku 2010 společnost Arctic rozšířila svoji obchodní činnost tím, že zahájila řadu produktů, které uspokojují další požadavky spotřebitelů, kromě požadavků na hardware chlazení počítače.

>> Více informací o výrobci