ARCTIC Hobby - Land Rider 303 1:16 remote controled car - rozbaleno!

  • BAZAR
Dostupnost: Poslední kus
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
2 866 Kč
1 330 Kč
1 099 Kč bez DPH
-54%
Kód: ID266302 Prod. číslo: TOAHO-AHC0100-GB Výrobce: ARCTIC
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
ARCTIC Hobby - Land Rider 303 1:16 remote controled car - rozbaleno!
Profesionální bugina ze série ARCTIC Hobby s až 30km/h rychlostí a neuvěřitelně rychlou akcelerací díky lehkému a efektivnímu motoru. Velmi přesné zpracování pro nejvyšší rychlosti s extrémně vysokým točivým momentem. 4WD a tři diferenciály zaručují maximální přilnavost k vozovce za všech okolností. Součástí dodávky jsou i baterie. Vozidlo je FUTABA kompatibilní.Tato bugina v měřítku 1:16 má na mysli jediné a to vyhrávat závody. Odladěný podvozek, výkonný motor, to vše dělá z této buginy vítěze. Robustní podvozek obsahuje 40% lehkých uhlíkových vláken a proto je neuvěřitelně stabilní i při nízké hmotnosti. Optimalizované zavěšení kol nabízí dokonalou kontrolu nejen na asfaltu, ale i šotolině. Technická data Akumulátory: 6x HR6/AA (7.2 V, 2650mAh) (ARCTIC nabíjecí akumulátory jsou součástí balení) Hmotnost: 750 g Dosah: 50-100m Rozměry: 175(šířka) x 260(délka) mm Ovladač Transmitter T-01 remote control není součástí balení, je nutno dokoupit. Upozornění !!! Používat pouze nabíjecí akumulátory (akumulátory jsou součástí balení) !!! V případě použití alkalických baterii auto nemusí fungovat.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Arctic GmbH, dříve známý jako Arctic Cooling, je výrobcem počítačových chladicích komponent, zejména chladičů procesorů a grafických karet čiventilátorů. Od roku 2010 společnost Arctic rozšířila svoji obchodní činnost tím, že zahájila řadu produktů, které uspokojují další požadavky spotřebitelů, kromě požadavků na hardware chlazení počítače.

>> Více informací o výrobci