ARCTIC RGB Controller

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
1 000 Kč
700 Kč
579 Kč bez DPH
-30%
Kód: ID355274 Prod. číslo: ACFAN00224A EAN: 4895213703277 Výrobce: ARCTIC
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
ARCTIC RGB Controller
Tento ovladač je určen pro RGB ovládání ventilátorů přes software ARCTIC INTUITIVNÍ SOFTWARE RGB ovladač je připojen k základní desce přes interní USB Header a ovládán RGB softwarem ARCTIC. Bez použití softwaru běží celé barevné spektrum sekvenčně. ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ I BEZ ZÁKLADNÍ DESKY SCHOPNÉ RGB RGB ovladač funguje zcela nezávisle a umožňuje ovládat RGB produkty i bez odpovídající základní desky. Jednoduše se připojuje k základní desce přes interní USB header. 4 AUTONOMNÍ 4PINOVÉ KONEKTORY RGB ovladač má čtyři standardizované RGB 4pinové konektory, které lze použít pro připojení a ovládání nejen vlastních RGB produktů ARCTIC. Ty lze synchronizovat nebo ovládat nezávisle na sobě. UNIVERZÁLNÍ VÝBĚR EFEKTU Ovladač má několik předkonfigurovaných a nastavitelných režimů osvětlení. To umožňuje individuální přizpůsobení osvětlení systému vlastnímu vkusu. Mezi předvolby patří: Rainbow, Breathe, Color Shift a Music mode.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Arctic GmbH, dříve známý jako Arctic Cooling, je výrobcem počítačových chladicích komponent, zejména chladičů procesorů a grafických karet čiventilátorů. Od roku 2010 společnost Arctic rozšířila svoji obchodní činnost tím, že zahájila řadu produktů, které uspokojují další požadavky spotřebitelů, kromě požadavků na hardware chlazení počítače.

>> Více informací o výrobci