ARCTIC Z1 black - single monitor arm with USB Hub - poškozený obal

  • Sleva
Dostupnost: Poslední kus
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
1 343 Kč
1 110 Kč bez DPH
Kód: ID285074 Výrobce: ARCTIC
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
ARCTIC Z1 black - single monitor arm with USB Hub - poškozený obal
Firmě Arctic se skvěle podařilo spojit držák na monitor a USB hub do jednoho produktu. Tato verze je pro jeden monitor se 4 portovým USB hubem na své základně. Hlavní rysy: - s tímto držákem maximalizujete místo na Vašem stole - 3 úrovně nátáčení v rozsahu 360° - už žádný zmatek na stole s povalující se kabeláží - sestavené pro snažší instalaci - 4 portový USB hub - Ideální pro call centra, kanceláří a dalších podobných míst Specifikace: Velikost LCD/TFT: 13" - 32" VESA standart: 75 / 100 Nosnost: 10kg / 22lb Úhel naklonění: + / - 15° Natočení: 360° Výška sloupu: 410mm Výškově nasavitelný: 113 - 413mm Váha: 2,43kg Přepravní rozměry: 532 (D) x 170 (Š) x 82 (V) mm
-------- poškozený pouze přepravní obal, zboží je nové a v pořádku -------
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Arctic GmbH, dříve známý jako Arctic Cooling, je výrobcem počítačových chladicích komponent, zejména chladičů procesorů a grafických karet čiventilátorů. Od roku 2010 společnost Arctic rozšířila svoji obchodní činnost tím, že zahájila řadu produktů, které uspokojují další požadavky spotřebitelů, kromě požadavků na hardware chlazení počítače.

>> Více informací o výrobci