Aroma difuzer Diamond Car do auta bílý 250ml SIXTOL

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
399 Kč
329 Kč
272 Kč bez DPH
-18%
Kód: ID362382 EAN: 8594196538291 Výrobce: SIXTOL
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Aroma difuzer Diamond Car do auta bílý 250ml SIXTOL
Designový aroma difuzér Diamond White vhodný do každého auta či domácnosti ke zvlhčení vzduchu. Aroma difuzer Diamond Car do auta bílý 250ml Vylaďte svůj vůz do atmosféry pohody a klidu pomocí našeho zvlhčovače vzduchu, který se vejde do držáku na pití. Vhodné pro aromaterapii, chromoterapii (terapie pomocí světla), vzhledem ke svému designu je tento přístroj i stylovým interiérovým doplňkem. Tento přístroj přemění vodu na jemnou vodní páru. Přidáte-li do vody pár kapek esenciálního oleje, aroma difuzér je působením ultrazvuku rozloží na jemné mikročástice, které provoní váš vůz. Technické parametry: - Objem zásobníku: 250ml - Provozní napětí: DC 5V/500mA - Příkon: 2W - Ultrasonická frekvence: 2,4MHz - Rozměry: 68x69x149mm - Odpařování: 35ml/hod - Rozsah: 12-20m2 - Hlučnost: <35dB - Napájení: pomocí micro-USB - Materiál: PP (Polypropylen), ABS, Silica gel - Hmotnost: 165g - Barva: bílá Obsah balení: - 1x difuzér - 1x USB adaptér Použití: - Otočením sejměte kryt difuzéru - Připojte konektor napájecího adaptéru na zadní straně základny - Ujistěte se, že je kabel napáječe vytažený z USB vZkontrolujte přítomnost vatové tyčinky - Do nádobky nalijte vodu nejvýše po rysku max. hladiny - Do vody můžete kápnout několik kapek esenciálního oleje, cca 2-3 kapky na 100 ml - Nasaďte kryt difuzéru zpět - Zapojte do zásuvky - Stisknutím tlačítka „POWER“ spustíte výrobu páry - Stisknutím tlačítka „POWER“ 2x spustíte výrobu páry v přerušovaném intervalu 3 sec. - Vypnutí difuzéru učiníte 3x krátkým stisknutím tlačítka ¨POWER¨ - Delším stisknutím tlačítkem „POWER“, aktivujete barvy - 2x delším stisknutím tlačítkem „POWER“ zafixujete konkrétní barvu - 3x stisknutím tlačítkem „POWER“ vypnete barvy - Uveďte difuzér do chodu (při prvním spouštění může trvat výroba páry cca 3-10 min) Upozornění: - Jako aroma používejte pouze přírodní esence bez jiných chemických látek - Nenalévejte do přístroje horkou ani minerální vodu Parametry: LED: Ano Model: Diamond Objem: 250 ml Použití: do auta Připojení: USB Časovač: NE
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

SIXTOL je spolehlivým výrobcem nářadí a autodoplňků s ambicemi pro mezinárodní růst. Naše značka byla založena v roce 2013 s cílem nabízet vysoce kvalitní produkty pro široké spektrum zákazníků. Každoročně se snažíme inovovat a zlepšovat, což je patrné i z přidávání stovek nových položek do naší nabídky.

>> Více informací o výrobci