ASUS DSL-AC68VG

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  36 měsíců
7 067 Kč
6 767 Kč
5 592 Kč bez DPH
-4%
Kód: ID314093 Prod. číslo: 90IG04L0-BM3G10 Výrobce: ASUS
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
ASUS DSL-AC68VG
DSL-AC68VG Dvoupásmový Gigabit ADSL/VDSL VoIP modem Router s technologií MU-MIMO Budoucí kompatibilita DSL zaručena – Podpora ADSL, ADSL 2/2+, VDSL2 a nejnovější Vplus 35b širokopásmové připojení. Ultra rychlé Wi-Fi – 5G AC1625 W-Fi rychlosti navýšené díky technologii NitroQAM™, která zajišťuje plynulé připojení pro celou domácnost i při tom nejvyšším zatížení. Technologie MU-MIMO pro plnou rychlost všech zařízení – Revoluční technologie propojuje více kompatibilních klientů pomocí rozhraní MU-MIMO s maximální rychlostí každého zařízení současně. Optimalizované pokrytí pomocí AiRadar Beamforming – Signál WiFi je zaměřen na připojená zařízení k zajištění stabilního připojení. Bezpečnost na podnikové úrovni – AiProtection poháněná Trend Micro™ blokuje a odstraňuje všechny hrozby internetu pro všechna připojená zařízení. Všestranná telefonie – Připojte analogové telefony, faxové přístroje, bezdrátové telefony DECT a IP telefony, abyste vytvořili kompletní telefonní systém VoIP.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

ASUSTeK Computer Inc., známější pod zkratkou ASUS, je taiwanský mezinárodní výrobce počítačových součástek a elektroniky.

>> Více informací o výrobci