ASUS Lyra Trio 3-PK MAP-AC1750

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  36 měsíců
8 116 Kč
7 575 Kč
6 260 Kč bez DPH
-7%
Kód: ID319211 Prod. číslo: 90IG04M0-BO3R10 Výrobce: ASUS
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
ASUS Lyra Trio 3-PK MAP-AC1750
Sada tří Wi-Fi routerů určených pro pokrytí velmi velkých domácností. Dvoupásmový WiFi Mesh systém AC1750 – pokrývá vícepodlažní domy s ochranou sítě AiProtection od společností Trend Micro a rodičovskou kontrolu Eliminuje hluchá místa bez Wi-Fi signálu — Dvoupásmový, WiFi mesh systém se třemi stanicemi s unikátním umístěním antény pro zajištění silného WiFi signálu do každého koutu vašeho domova. Rychlá a bezproblémová připojení za každé situace Vždy aktuální zabezpečení — Celoživotní bezplatné zabezpečení založené na cloudové technologii od Trend Micro™ zajišťuje ochranu soukromí na všech připojených zařízeních. Rodičovská kontrola — Filtr URL a plánování připojení vám umožňují chránit vaši rodinu před nevhodným obsahem a nepřiměřeným užíváním internetu. Vše pod kontrolou — Aplikace ASUS Lyra umožňuje bezproblémové nastavení, správu sítě a diagnostiku a upozorňuje na jakékoli problémy. Komunikační pásmo- 2,4 GHz Podporované režimy- AP Podporované standardy- 802.11ac Připojení externí antény- Ne Typ Wi-fi aktivního prvku- Wi-Fi routery
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

ASUSTeK Computer Inc., známější pod zkratkou ASUS, je taiwanský mezinárodní výrobce počítačových součástek a elektroniky.

>> Více informací o výrobci