ASUS ROG PUGIO II/Herní/Optická/Drátová/bezdrátová/Černá

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 557 Kč
1 287 Kč bez DPH
Kód: ID344442 Prod. číslo: 90MP01L0-BMUA00 Výrobce: ASUS
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
ASUS ROG PUGIO II/Herní/Optická/Drátová/bezdrátová/Černá
ROG Pugio II oboustranná lehká bezdrátová herní myš s optickým senzorem 16 000 dpi, 7 programovatelných tlačítek, konfigurovatelná postranní tlačítka, tlačítko DPI On-The-Scroll a osvětlení Aura Sync RGB. Klíčové vlastnosti *Optimalizované připojení zahrnuje duální bezdrátové 2,4 GHz a Bluetooth (BLE) + kabelové USB *Špičkový optický senzor s rozlišením 16 000 dpi, 400 ips pro výjimečný výkon *Všestranná herní myš s magnetickými konfigurovatelnými postranními tlačítky *Exkluzivní design, odnímatelný magnetický horní kryt a přizpůsobitelný odznak *Až 100 hodin bezdrátového hraní s výkonným senzorem *DPI On-The-Scroll manipulace pro snadné nastavení přesnosti *Lehký design pro rychlé klouzání, přesné ovládání a přenositelnost Technické parametry *Technologie připojení: Kabelové / bezdrátové *Bezdrátová technologie: RF 2,4 GHz + Bluetooth *Senzor: Optický *Rozměry: 126 x 57 x 40 mm *Hmotnost: 102 g bez kabelu *Rozlišení: 100 dpi - 16000 dpi Odkaz na web výrobce: https://www.asus.com/ROG-Republic-Of-Gamers/ROG-Pugio-II/overview/
5,0
Hodnotil 1 uživatel
5
4
3
2
1
Pugio II by se dala ozančit za top myš, protože její vlastnosti jsou opravu úžasné. Pugio II už mám doma cca 3 týdny a musím říct, že je to skvělá myš. Od Asusu už jsem již vyzkoušel opravdu hodně myší, Pugio (1), Impact, Tuf Gaming M5 (tu mám jako pracovní, skvělá myš), Strix Evolve, Gladius II, GX850. Pugio II je opravdu nekompromisní zařízení a tak možnosti nastavené přes ROG Armoury je opravdu bohaté, myš perfektně padne do ruky, za mě opět nutnost deaktivovat (přenastavit) pravá boční tlačítka, kdy jsem se stejně jako u Pugia 1 stále při brouzdání po netu vracel zpět, protože jsem omylem tlačítka mačkal při posouvání myši po stole a to trochu naštve, nicméně se díky záslepkám v balení dají „zaslepit“, ale já je deaktivoval. Stejně jako jsem postrádal klasické tlačítko pro změnu citlivosti a zde nabízené DPI On the scroll jsem nějak nepochopil a nešlo mi měnit citlivost, k čemuž je určeno asi spodní tlačítko na myši, což je velmi nepraktické. Co je ale skvělé, je možnost výměny tlačítek (opět součástí balení) a možnost myš provozovat bezdrátově BT, nebo RF – 2,4ghz, ideálně třeba k notebooku, jelikož ji pak nelze nastavovat přes Armoury a samozřejmě skvělá věc je ona možnost použití pro praváky a leváky. Standardně se myš propojuje pomocí USB C na straně myši a klasického USB, např. do počítače. Citlivost myší je perfektní, ale 16000DPI jsem vážně nevyužil. Vydrž baterie necelý týden, ale to jsem ji nijak extra netrápil. A co bych zapomněl, samozřejmě možnost nastavení osvětlení:-). Takže za mě 90% s ohledem na cenu.
  • Zpracování Možnost drátově i bezdrátově Vyměnitelná tlačítka součástí balení Záslepky součástí balení Možnosti nastavení přes Armoury
  • Tlačítko citlivosti na spodku myši

ASUSTeK Computer Inc., známější pod zkratkou ASUS, je taiwanský mezinárodní výrobce počítačových součástek a elektroniky.

>> Více informací o výrobci