ASUS TUF M3/Herní/Optická/Drátová USB/Černá

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
447 Kč
369 Kč bez DPH
Kód: ID337292 Prod. číslo: 90MP01J0-B0UA00 Výrobce: ASUS
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
ASUS TUF M3/Herní/Optická/Drátová USB/Černá
TUF Gaming M3 ergonomická kabelová herní myš RGB se snímačem 7 000 dpi, lehkou konstrukcí, odolnou povrchovou úpravou, odolnými spínači, sedmi programovatelnými tlačítky a Aura Sync. *Ergonomická a lehká pro pohodlné vysokorychlostní manévrování pomocí úchopu claw nebo palm. *Herní optický senzor s rozlišením 7000 dpi a dvě tlačítka DPI pro nastavení citlivosti za chodu. *Díky speciálnímu nátěru pro větší odolnost je vhodná do náročných podmínek. Tlačítka pro až 20 milionů kliknutí a nožičky Teflon® připravené na až 250 km použití. *Přizpůsobitelné osvětlení ASUS Aura Sync RGB se synchronizací napříč zařízeními pro nekonečné možnosti osvětlení. *Sedm programovatelných tlačítek a zabudovaná paměť pro vlastní konfiguraci tlačítek, která vám umožňuje hrát dle vašich návyků, ať jste kdekoli. *Nástroj Armory II s rozsáhlými ovládacími prvky a intuitivním uživatelským rozhraním pro snadné nastavení, díky kterému bude myš fungovat dle vašich představ. Technické parametry *Technologie připojení: Drátová *Typ snímání: Optické *Rozměry: 118.2 x68 x 40 mm *Hmotnost: 84 g *Rozlišení: 200 dpi - 7000 dpi *Rozhraní: USB Odkaz na web výrobce: https://www.asus.com/cz/TUF-Gaming/TUF-Gaming-M3/overview/
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

ASUSTeK Computer Inc., známější pod zkratkou ASUS, je taiwanský mezinárodní výrobce počítačových součástek a elektroniky.

>> Více informací o výrobci