ASUS myš TUF GAMING M5

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
621 Kč
513 Kč bez DPH
Kód: ID315183 Prod. číslo: 90MP0140-B0UA00 Výrobce: ASUS
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
ASUS myš TUF GAMING M5
ASUS TUF Gaming M5 oboustranná herní myš RGB s optickým čidlem herní třídy, odolným povrchem, velkými přepínači Omron a osvětlením Aura Sync Připojeni: Kabelové připojení Druh připojení: Optický Podpora OS *Windows® 10 *Windows® 7 Rozměry: L 111 x Š 61 x H 42 mm Hmotnost: 110 g s kabelem 85 g bez kabelu Rozlišení: 6200 dpi Myš: USB Obsah 1 x herní myš 1 x uživatelská dokumentace
4,0
Hodnotil 1 uživatel
5
4
3
2
1
Malá, šikovná, lehounká a samozřejmě s RGB podsvětlením (Asus už to asi jinak neumí:). Myš se perfektně drží nemá na sobě přehršel tlačítek, takže zde najdeme klasiku, pravé, levé, tlačítko pro citlivost a vpravo umístěné kroky vpřed a vzad. Po stranách je plast s „prolisy“ pro lepší držení, takže myš v ruce neklouže. Decentní logo TUF v zadní části je podsvětlené a pomocí ASUS AURA nastavitelné, takže myš může být i elegantním doplňkem vašeho pracoviště. Nastavení citlivosti ve dvou krocících, je naprosto dostačující a za aktuální cenu 1000,- je s ohledem na kvalitu zpracování, kterou Asus drží docela vysoko. Obsah balení je naprosto spartánský, krabice a myš. Za mě doporučuji. Jen ta cena zde, by mohla být nižší.
  • Minimum tlačítek Podsvětlená pro někoho mínus (ale dobře se hledá ve tmě na stole) Lehká, dobře se drží Relativně dlouhý kabel
  • Žádné jsem neshledal, nebo čas ukáže

ASUSTeK Computer Inc., známější pod zkratkou ASUS, je taiwanský mezinárodní výrobce počítačových součástek a elektroniky.

>> Více informací o výrobci