ASUS ROG STRIX FLARE gaming keyboar, US layout - PINK

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
4 849 Kč
4 007 Kč bez DPH
Kód: ID333682 Prod. číslo: 90MP00M0-B0UA04 Výrobce: ASUS
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
ASUS ROG STRIX FLARE gaming keyboar, US layout - PINK
Mechanická herní klávesnice s přepínači Cherry MX, multimediálními tlačítky a nastavitelným světelným odznakem *Mechanické klávesové spínače Cherry MX RGB německé výroby s optimálním ovládáním - skvělá volba pro hráče *Multimediální klávesy a kolečko umístěné vlevo pro okamžité ovládání zvuku ve hře, připojení prostřednictvím USB portu *Přizpůsobitelný odznak - Vychutnejte si svou hrdost na ROG a ukažte svůj vkus osobním nebo týmovým odznakům *Individuálně programovatelné podsvícené klávesy a podsvícení poháněné technologií osvětlení Aura Sync *Vestavěná paměť pro ukládání profilů a zapnutí záznamu makro Rozměry: 454x155x31mm Váha: 1256g (včetně kabelu) Typ připojení: USB kabel Odkaz na stránky výrobce https://www.asus.com/us/Keyboards-Mice/ROG-Strix-Flare-PNK-LTD/specifications/
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

ASUSTeK Computer Inc., známější pod zkratkou ASUS, je taiwanský mezinárodní výrobce počítačových součástek a elektroniky.

>> Více informací o výrobci