ASUS ROG Strix Fusion 700 headset

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
6 745 Kč
5 575 Kč bez DPH
Kód: ID315171 Prod. číslo: 90YH00Z3-B3UA00 Výrobce: ASUS
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
ASUS ROG Strix Fusion 700 headset
ROG Strix Fusion 700 Virtuální 7.1 LED Bluetooth herní headset pro PC, PS4 a Nintendo Switch s Hi-Fi stupně ESS DAC, ESS zesilovač, digitální mikrofon, Bluetooth a Aura Sync RGB osvětlení Rich Gaming Audio s exkluzivním designem vzduchotěsné komory a 50 mm ovladačů ASUS Essence a virtuálním 7.1kanálovým zvukem vyvinutým ve spolupráci s Bongiovi Acoustics Sluchátka Konektor: USB Obecné informace Plošina *PC *MAC *Mobilní zařízení *PlayStation® 4 *Xbox One® Bezdrátová technologie: Bluetooth Doba poslechu (za jedno nabití): Až 17 hodin Typ baterie: Lithium Polymer Délka kabelu: 2 metry Příslušenství *USB kabel *Rychlá příručka *Přenosná taška *ROG Hybridní ušní polštář Připojení Bluetooth podporuje kodeky SBC a Aptx. Více na stránce výrobce: https://www.asus.com/us/Headphones-Headsets/ROG-Strix-Fusion-700/
5,0
Hodnotil 1 uživatel
5
4
3
2
1
Začalo to tak, že jsem testoval ROG Strix 500, které mě dostaly, zvukem, zpracováním. Pak jsem testoval ROG Delta, které mají super detailní zvuk, ale postrádal jsem basy, pak TUF Gaming H5, kterým zase scházelo něco na středech, ale ve všech případech se jednalo o super poslech. A když jsem přemýšlel co si pořídit, tak jsem si řekl, že Strix 700 nemůže být krok vedle a nebyl. Balení je nádherné, vážně luxusní. K sluchátkům dostanete náhradní náušníky, nějaké manuály a sáček na přenášení. Dodávaný kabel je opletený a dostatečně dlouhý a můžete přes něj hrát a dobíjet. Sluchátka samozřejmě fungují i bezdrátově. Připojení k Xiaomi Mi8 přes BT bylo trochu divoké (nečtu manuály), a tak jsem na levé mušli stiskl tlačítko pro aktivaci BT a na telefonu dal vyhledávání a nic a stále kolem dokola...a pořád nic...pak mě napadlo tlačítko déle podržet a to byl ten problém. Pak už telefon sluchátka našel a vše funguje perfektně. Jinak na levé mušli je ještě tlačítko pro 7.1 efekt, mikrofon (velice kvalitní a hezky schovaný, vyndavací) a ovládání hlasitosti a skladba vpřed, to funguje na principu "hlazení" mušle, a to je asi jediné co bych vytkl...ne vždy to funguje jak má a ovládání na kabelu by bylo asi lepší. No ale zpět ke zvuku, tomu nemám absolutně co vytknout! A to mám v práci kolegu audiofila, který je slyšel a ani nedutal a pak jen řekl, zítra přinesu své referenční AKG K701 a tak jsme testovali a testovali a musím říct že Strix si vedly víc než dobře a to nejsou rozehraný. Možnost nastavení přes ROG Armoury je velice bohaté a zvuk se dá dohnat ještě dál. A je jedno jestli jen hrajete, posloucháte hudbu, filmy...hrajou prostě skvěle, napříč celým spektrem.
  • - Zvuk, zpracování - Možnost nastavení - Mikrofon - BT
  • Asi jen ten kabel a to ovládání hlasitosti

ASUSTeK Computer Inc., známější pod zkratkou ASUS, je taiwanský mezinárodní výrobce počítačových součástek a elektroniky.

>> Více informací o výrobci