Auto Finesse Arch Blaster chemicky odolný kartáč na podběhy

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
559 Kč
462 Kč bez DPH
Kód: ID369400 Prod. číslo: AF35382 Výrobce: Auto Finesse
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Auto Finesse Arch Blaster chemicky odolný kartáč na podběhy
Nový Auto Finesse Arch Blaster je dokonalým kartáčem pro odstranění silného znečištění podběhů kol. Tento prémiový obloukový kartáč, který je vyroben s mimořádně velkou hlavou a obsahuje stovky velmi odolných štětin z polymerních vláken, umožňuje lehkou práci při odstraňování nečistot, jako je bláto, sůl či silniční mastná špína. Pracuje hluboko v každém vybrání a odborně čistí obloukové vložky nebo i komponenty podvozku. Byl vyvinut tak, aby čištění nejhorších lapačů nečistot na jakémkoli vozidle bylo rychlejší a snadnější než kdy dříve. Díky tomu je to ta pravá věc, kterou musíte mít k dokonalému detailingu nejšpinavějších oblastí, kde klasické štětce a kartáče jednoduše nestačí Díky nepostradatelné rukojeti v profesionální kvalitě s ergonomickým měkkým úchopem je tento nepostradatelný nástroj nabízen v atraktivní černé a šedozelené barvě pro snadnou identifikaci v brašně a kbelíku na kola. Hlavní znaky kartáče na podběhy Auto Finesse Arch Blaster Délka celého kartáče 27 cm Šíře hlavy kartáče 9 cm Výška hlavy kartáče: 12 cm Délka držadla: 15 cm Délka štětin: 6 cm
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!

>> Více informací o výrobci