Auto Finesse Detailing Brushes 3 sada luxusních detailingových štětců

  • Novinka
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
599 Kč
495 Kč bez DPH
Kód: ID352608 Výrobce: Auto Finesse
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Auto Finesse Detailing Brushes 3 sada luxusních detailingových štětců
Hledáte luxusní detailingové štětce splňující normy těch nejnáročnějších detailerů? Nehledejte dál, představujeme štětce splňující ty nejnáročnější požadavky! Trojice detailingových štětců je nejnovější přírůstek mezi detailingovým příslušenstvím od nejpopulárnějšího anglického výrobce autokosmetiky - Auto Finesse. Štětiny všech třech štětců splňují scratch-less normu. Jsou tedy vhodné k použití na prakticky jakémkoliv povrchu, který naleznete v automobilu či motocyklu, navíc garantují tvarovou odolnost. Kartáče mají podstatně delší rukojeti, než jsou standardem. Zajišťují tak mnohem efektivnější práci i na méně dostupných místech jak v interiéru, tak exteriéru. Jsou vyrobeny z chemicky odolného plastu zaručující vysokou odolnost vůči průmyslové chemii. Cena za sadu 3 kusů
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!

>> Více informací o výrobci