Auto Finesse Gloss Tyre Dressing 250 ml lesklá impregnace pneumatik

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
339 Kč
280 Kč bez DPH
Kód: ID369387 Prod. číslo: AF26233 Výrobce: Auto Finesse
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Auto Finesse Gloss Tyre Dressing 250 ml lesklá impregnace pneumatik
Auto Finesse Gloss Tyre Dressing 250 ml je extra lesklá impregnace na bázi silikonu ošetřující pneumatiky. Tento všestranný finišer pneumatik s vysokým leskem vám dává nejen možnost volby přímého nastříkání ale také použití pomocí aplikátoru. Auto Finesse Tyre Dressing přidá odolnou vrstvu ochrany, která chrání pněumatiky před povětrnostními vlivy, což pomůže zabránit přilnutí špíny, předčasnému zhnědnutí či vyblednutí díky působení ÚV záření. Směs silikonových rozpouštědel s nízkým množstvím těkavých organických sloučenin, které vytváří ošetřující přípravek na pneumatiky, který zanechává dokonalou ochrannou lesklou vrstvu na pneumatikách. Auto Finesse Gloss Tyre Dressing je produkt, který vám vždy bude dělat radost. Jeho snadná aplikace umožňuje, abyste oblékli pneumatiky do lesku během několika sekund, a to aniž byste měli špinavé ruce. Gloss lze používat ale i na jiné plastové části v automobilu. (hadice v motorové části, plastové lišty, atd.) Jak použít Auto Finesse Gloss Tyre Dressing? 1. Ujistěte se, že jsou pneumatiky čisté a suché. Pakliže si nejste jisti, doporučujeme před ošetřením povrch vyčistit pomocí čističe pneumatik Auto Finesse Tread a kartáče Auto Finesse Rubber Scrubber. 2. Pro dokonalou aplikaci doporučujeme použít Auto Finesse Tyre&Trim aplikátor. Gloss Tyre Dressing nanášejte na aplikátor vždy odvrácen od automobilu. 3. Ponechte na pneumatikách cca 10 minut a vytřete mikrovláknovou utěrkou. Objem: 250 ml
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!

>> Více informací o výrobci