Auto Finesse Primo Plush Microfiber Towel prémiový mikrovláknový ručník

  • Novinka
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
249 Kč
206 Kč bez DPH
Kód: ID352972 Výrobce: Auto Finesse
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Auto Finesse Primo Plush Microfiber Towel prémiový mikrovláknový ručník
Sušící ručník, 60x40 cm, 550 GSM, vhodný i k leštění. Auto Finesse Primo Plush Microfiber Towel je zesílený sušící ručník 40x60cm a gramáží 550 GSM vhodný pro sušení ošetřených vozů, nebo pro dokončovací práce. Zesílené mikrovlákno s mikrovláknovým lemováním dokáže vysát více vody než klasický ručník. Vhodné i pro utírání prachu a pro zakončovací práce při detailingu vozida. Rozměry: 40x60 cm Gramáž 550 GSM Hmotnost: 0.5 kg Jak se postarat o sušící ručníky a mikrovláknové utěrky, rukavice a aplikátory? Pro praní mikrovláknových ručníků doporučujeme použít prací prostředek vhodný pro praní mikrovláken. Ručník vyperte buď ručně, nebo v pračce na program ruční praní při teplotě do 40 st Neždímejte, nepoužívejte žádné další aviváže Po vyjmutí z pračky ručník vymačkejte a zavěste do větrané místnosti a ponechte vyschnout přirozenou cestou. Po vyschnutí ručník překartáčujte jemným kartáčem (rozčešete tím vlákna) Cena za 1ks
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!

>> Více informací o výrobci