Auto Finesse Rubber Scrubber kartáč na pneumatiky

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
359 Kč
297 Kč bez DPH
Kód: ID369391 Prod. číslo: AF35281 Výrobce: Auto Finesse
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Auto Finesse Rubber Scrubber kartáč na pneumatiky
Auto Finesse Rubber Scrubber je skvělý kartáč pro efektivní čištění pneumatik. Díky své extrémní schopnosti odstraňovat nečistoty je Rubber Scrubber dokonalým kartáčem na pneumatiky pro použití během fáze mytí kol. Dokonale tvarovaný kartáč pro zvládnutí těžkého úkolu odstraňování nečistot a hlubokého čištění bočnic pneumatik. Má speciálně vyvinutou zakřivenou hlavu, ergonomickou rukojeť a velmi tuhé syntetické štětiny schopné oddrhnout i ty nejtvrdší nečistoty i na všech pneumatikách. Perfektní pro mokré mytí. Tento praktický čisticí nástroj je dokonalým partnerem pro nový čistič pneumatik, který byl speciálně navržen tak, aby odstranil veškerou povrchovou sůl, bláto, písek a silniční špínu včetně mastnoty, a to i mezi značkami výrobce a běhouny.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!

>> Více informací o výrobci