Auto Finesse Sweet Shop Lemon Sherbet - Citronový šumák

  • Novinka
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
89,0 Kč
73,6 Kč bez DPH
Kód: ID354282 Výrobce: Auto Finesse
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Auto Finesse Sweet Shop Lemon Sherbet - Citronový šumák
Auto Finesse Sweet Shop Lemon Sherbet je závěsný osvěžovač vzduchu s vůní citronového šumáku. Originální Auto Finesse osvěžovač vzduchu, k zavěšení v interiéru. Lahodná svěží vůně citronového šumáku v originálním Auto Finesse designu. Závěsná vůně, citronový šumák Cena za 1ks
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!

>> Více informací o výrobci