Auto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant 500 ml dezinfekce interiéru

  • Novinka
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
319 Kč
264 Kč bez DPH
Kód: ID352563 Výrobce: Auto Finesse
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Auto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant 500 ml dezinfekce interiéru
Auto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant 500 ml je vysoce efektivní dezinfekce do interiéru automobilu s antistatickoou přísadou bezpečná pro všechny povrchy včetně kůže. Auto Finesse Wipe Out je vlemi efektivní dezinfekce, přizpůsobená pro bezpečné použití v interiéru automobilu, tedy vhodná pro použití na jakémkoliv povrchu. Nejedná se tedy o obyčejnou dezinfekci obsahující pouze agresivní lihové složky, které by mohly poškodit řadu náchylných povrchů. Wipe Out je bezpečný pro veškeré plastové či textilní povrchy, dokonce i pro povrchy kožené. Obsahuje i antistatickou přísadu, která zabraňuje nadměrnému usazování prachu. Wipe Out okamžitě zabíjí veškeré bakterie, kvasinky a jak obalené tak i neobalené viry. Postup použití: 1) V špatně dostupném místě stříkněte Wipe Out na mikrovláknovou utěrku a lehce povrch otřete, obrácenou stranou utěrkou pak vytřete do sucha. 2) V dobře dostupném místě stříkněte Wipe Out přímo na povrch a setřete mikrovláknovou utěrkou do sucha. Po vydezinfikování můžete použít interiérový detailer Auto Finesse Spritz, který skvěle povrch ošetří a a zamezí dalšímu blednutí. V případě, kdy jsou Vaše interiérové plasty již bledé, vyživte povrch pomocí Auto Finesse Dressle. Jak dosáhnout perfektně tmavých a ošetřených plastů v interiéru se dozvíte v našem blogu. Náš Tip: Při dezinfekci velkého vozu je důležitá dostupnost dostatečného množství čistých a jemných utěrek, díky kterým dosáhnete ideální dezinfkční síly. Objem: 500 ml
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!

>> Více informací o výrobci