Batoh CATTARA 30l ARMY

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
748 Kč
618 Kč bez DPH
Kód: ID334677 EAN: 8591686138658 Výrobce: Cattara
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Batoh CATTARA 30l ARMY
Batoh CATTARA 30l ARMY
Objemná, vícekapsá, polstrovaná taška opatřená 2x hlavními, 2x vedlejšími, 4x vnitřními a 1x zadní větranou kapsou.

Z čelní strany a na bocích je opatřena Molle systémem pro uchycení dalšího vybavení. Kapsy jsou osazeny bytelným dvoucestným zipem. Vnitřní kapsy a sítěná kapsa jsou doplněné o poutka pro bezpečné nošení drobných předmětů. Jedna z vnitřních kapes je opatřena klasickým zipem a zadní větraná kapsa je opatřena suchým zipem.

Zhotovení ze 100% polyesteru s voděodolnou PVC vrstvou z vnitřní strany. Taška má rozměry 31 x 44 x 25 cm a nabízí objemný prostor až pro 30L předmětů.

Tašku je možné pomocí nastavitelných popruhů potřebně nastavit pro maximální pohodlí. Po naložení je tašku možné stáhnout pomocí kompresních popruhů na klips, pro docílení kompaktnějších rozměrů. Prázdná taška má hmotnost pouhých 790 g, což zabezpečuje pohodlné nošení.

Technická data
objem 30 l
zhotovení 100% polyester s PVC vrstvou
hmotnost 790 g
upnutí ramenní popruhy, bederní pás, hrudní popruh
počet vnějších kapes 5x
celkový počet kapes 9x
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsme parta nadšenců do kempování, rybaření, a hlavně do přírody. Jednoho dne jsme se rozhodli, že český trh obohatíme o novou značku. Když se do něčeho pustíme, tak to dotáhneme do konce. A tak na náš trh přinášíme zcela novou řadu kempingových a outdoorových výrobků, které se výtečně hodí pro širokou škálu volnočasových aktivit. Značka nese jméno Cattara a založili jsme ji v roce 2016.

>> Více informací o výrobci