Beats Studio3 Wireless Headphones - White

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  12 měsíců
8 874 Kč
7 334 Kč bez DPH
Kód: ID313372 Prod. číslo: MQ572EE/A Výrobce: Apple
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Beats Studio3 Wireless Headphones - White
Sluchátka Beats Studio3 Wireless podávají špičkový poslechový zážitek díky technologii Beats Pure Adaptive Noise Canceling (Čisté adaptivní potlačování hluku), která aktivně blokuje okolní hluk, a díky kalibraci zvuku v reálném čase, která se stará o zachování průzračnosti, rozsahu a emocí. Průběžně vyhledává okolní zvuky, které je třeba zablokovat, a přitom automaticky reaguje na individuální nastavení a optimalizuje zvukový výstup, aby byl zachován přesně takový poslechový zážitek, jaký si tvůrce představoval. Hlavní vlastnosti *Pure Adaptive Noise Canceling (Čisté adaptivní potlačování hluku) aktivně blokuje okolní hluk *Kalibrace zvuku v reálném čase se stará o špičkový poslechový zážitek *Až 22hodinová výdrž baterie umožňuje celodenní bezdrátový poslech s veškerou funkčností *Čip Apple W1 pro připojení přes Bluetooth® Class 1 a úspornou práci s baterií *Desetiminutovým nabíjením v režimu Fast Fuel dobiješ slabou baterii na tři hodiny poslechu *V úsporném režimu s vypnutou technologií Pure ANC (Čisté adaptivní potlačování hluku) vydrží sluchátka hrát až 40 hodin *Vyřizuj hovory, ovládej přehrávání hudby a aktivuj Siri ovládacími prvky na náušníku *Měkké náušníky pro dlouhodobé pohodlí a účinnější izolaci hluku Technické specifikace Ostatní funkce: Aktivní potlačování hluku Provedení: Přes ucho Připojení: Bluetooth, Bezdrátové Baterie: Dobíjecí lithium-iontová Výška: 18,4 cm Hmotnost: 260 g Barva: Bílá Ostatní funkce *Adaptivní potlačování hluku (ANC) *Zapnutí a vypnutí ANC *Ovládání hovorů a hudby *Nastavování hlasitosti *Izolace hluku *Stereo Bluetooth *Drátový poslech přes kabel RemoteTalk *Kabel RemoteTalk s ovládáním *LED ukazatel nabití Fuel Gauge *Nabíjení Micro-USB kabelem Záruka: 12 měsíců
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Firma Apple Inc., dříve Apple Computer Inc., byla založena v roce 1976 v Kalifornii, ve městě Cupertino, kde má dodnes svou centrálu. Zakladateli byli Steve Jobs, Steve Wozniak a Ronald Gerald Wayne. Apple výrazně pomohl nástupu osobních počítačů v 70. letech 20. století.

>> Více informací o výrobci