BELKIN Pocket Power 5000 mAh

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
913 Kč
755 Kč bez DPH
Kód: ID334882 Prod. číslo: F7U019btBLKBE Výrobce: BELKIN
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
BELKIN Pocket Power 5000 mAh
Tato tenká, lehká napájecí banka (nebo externí baterie) se jednoduše vejde do kapsy nebo tašky a zajišťuje, že se baterie vašich mobilních zařízení nemusí vybít. 5 000 mAh postačí na 35 hodin dalšího přehrávání videa na nejmodernějším smartphonu. Pomocí přiloženého kabelu Micro-USB a adaptéru USB-C můžete nabíjet různá zařízení bezpečně a efektivně až do 2,4 ampér. Samotnou energetickou banku lze také rychle dobít pomocí 2 ampérů, takže máte vždy po ruce energii pro vaše mobilní zařízení. Vyrobeno pro USB-C, Micro-USB a další zařízení. 1. Automatická regulace teploty zabraňuje přehřátí a nedochází ke ztrátám energie 2. Tenké polymerní články zajišťují, že baterie vašeho mobilního zařízení vydrží 1,5krát tak dlouho 3. Odolný plastový kryt chrání baterii a je lehký
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Belkin International  vytváří produkty, které pomáhají lidem využívat sílu technologie, a usnadňují jejich životní styl. Toto bylo poslání Belkinu od jejich založení v roce 1983.

>> Více informací o výrobci