Bezdrátová sluchátka XIAOMI Haylou GT1 PRO

  • Novinka
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
690 Kč
570 Kč bez DPH
Kód: ID349642 EAN: 6971664930214 Výrobce: XIAOMI
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Bezdrátová sluchátka XIAOMI Haylou GT1 PRO
Sluchátka Xiaomi Haylou GT1PRO vám nabídnou pohodlné nošení, svobodu pohybu i vysokou kvalitu zvuku. Uvnitř každého sluchátka se nachází mikrofon, díky němuž vám sluchátka skvěle poslouží k telefonování i jako handsfree. Mikrofon navíc potlačuje okolní šum. Nechybí ani podpora hlasových asistentů Siri, Google Asistent a Xiaomi Xiaoai. Na těle každého sluchátka se nacházejí dotykové plošky, které slouží k příjímání hovorů, přehrávání i pozastavení hudby a k ovládání hlasových asistentů. Prostřednictvím Bluetooth 5.0 můžete sluchátka spojit s dalšími zařízeními. Díky odolnosti proti vodě dle standardu IPX5 vám Xiaomi Haylou GT1PRO poslouží i v dešti. Příjemný zážitek z poslechu hudby ani telefonování vám nepřekazí vybitá baterie. Každé sluchátko je vybaveno baterií s kapacitou 43 mAh, která vydrží na jedno nabití až čtyři hodiny v provozu. Sluchátka nabijete během hodiny a půl pomocí krabičky s kapacitou 800 mAh. V přední části pouzdra najdete čtyři LED indikátory, které vám ukazují stav baterie.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Xiaomi je soukromá čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Od vydání svého prvního smartphonu v srpnu 2011 získali podíl na trhu v Číně a rozšířili sortiment o širší spektrum spotřební elektroniky.

>> Více informací o výrobci