Bezdrátový Reproduktor Pro Více Místností | 30 W | Wi-Fi | N-Play Smart Audio

  • Poslední kusy
Dostupnost: Poslední kus
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
1 799 Kč
1 487 Kč bez DPH
Kód: ID322111 Prod. číslo: SPWI5520GY EAN: 5412810272686 Výrobce: Nedis
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Bezdrátový Reproduktor Pro Více Místností | 30 W | Wi-Fi | N-Play Smart Audio
Popis produktu Pojďte být smart – a pojďte se připojit Tento Bezdrátový (Wi-Fi) Reproduktor je součástí řady Nedis® N-Play a podporuje hudební zážitek v několika místnostech, který lze ovládat pouhým stiskem tlačítka. Reproduktor lze použít jako samostatný doplněk, který Vám zajistí požitek z poslechu, nebo jej lze pomocí intuitivní aplikace spárovat s dalšími připojenými zařízeními, čímž vytvoříte – a zároveň budete moci ovládat – aparaturu v několika místnostech. Bohatý zvuk Výstup zvuku tohoto bezdrátového reproduktoru s maximálním výkonem 30 W zajišťuje bohatý a spolehlivý zvuk s jemnými nuancemi. Šest hodin hudby Integrovaná baterie s kapacitou 1 800 mAh je dostatečně silná a na jedno nabití Vám nabídne až šest hodin hudby. Ovládejte hudbu pomocí svého zařízení Díky jednoduché aplikaci N-Play navíc můžete tento a další reproduktory po připojení k Wi-Fi routeru ovládat pomocí smartphonu a tabletu. Vychutnejte si zvukový systém v několika místnostech Teprve potom začíná ta pravá zábava: tento bezdrátový reproduktor můžete spárovat s dalšími v domě a streamovat hudbu prostřednictvím služeb Spotify, iHeartRadio a dalších. Připojte se pomocí Wi-Fi a užijte si hudbu kdekoli v domě. Vše o řadě Nedis® N-Play V dnešní době očekáváme od reproduktorů stále více: nadále požadujeme vynikající zvuk a také stylový vzhled. Čím dál více však vyžadujeme konektivitu a možnost ovládání. Vítejte v nové generaci reproduktorů. Řada Nedis® N-Play nabízí chytré reproduktory, které skvěle zní i vypadají, ale zároveň umožňují ovládat hudbu v několika různých místnostech s možností párovat reproduktory pro vytvoření dokonale ozvučeného prostředí. Jednoduchá aplikace vám přináší bezdrátové dálkové a bezprostřední ovládání hudby v každé místnosti domu. Připojení Wi-Fi, Qplay a Linkplay umožňují výběr chytrých řešení, pomocí nichž lze reproduktory připojit a ovládat hudbu ve více místnostech. čtěte více >> Vlastnosti • Výkonný bezdrátový reproduktor s výstupem zvuku s maximálním výkonem 30 W • Přenosný reproduktor Vám na jedno nabití nabídne až šest hodin hudby • Nabízí připojení k síti Wi-Fi – pro zvukový systém v několika místnostech • Jednoduchá aplikace umožňuje dálkové ovládání prostřednictvím smartphonu a tabletu • Možnost spárování s dalšími reproduktory – kreativitě se totiž meze nekladou • Podpora služeb pro streamování hudby jako například Spotify – pro řádné rozšíření hudebních obzorů Obsah balení Reproduktor Wi-Fi Nabíjecí USB kabel Průvodce rychlým spuštěním Specifikace produktu Konektor Wifi Barva Šedá Materiál ABS Vstupní konektor 1x 3.5mm 1x Micro USB 1x USB Zástrčka USB Frekvence max. 2.484 GHz Frekvence min. 2.412 GHz Frekvenční rozsah 2.412...2.484 GHz Jmenovitý výkon 5 V 2 A Kapacita 1800 mAh Kmitočtová odezva 50 Hz...20 kHz (-3 dB) Maximum Play Time 6 hrs Multiroom Functionality Ano RMS 10 W Sensitivity 85 dB Transmission power 17 dBm Typ baterie Built-In Lithium-Ion Včetně baterií Built-In Lithium-Ion Špičkový výstupní výkon 30 W
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Značka Nedis® nabízí kompletní řadu vybraného příslušenství pro elektroniku, samostatné produkty a kompletní chytrá řešení, která dokonale vyhovují potřebám současných spotřebitelů.

>> Více informací o výrobci