Blender G21 Perfect smoothie Dark Brown

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
3 490 Kč
2 884 Kč bez DPH
Kód: ID310167 Prod. číslo: GA-GS1500CML Výrobce: G21
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Blender G21 Perfect smoothie Dark Brown

Skvělý, výborný, rychlý, důkladný, stabilní, s velkým výkonem a širokým rozsahem otáček. Blender G21 Perfect Smoothie je bez chyby a má záruku 4 roky!

Odolný materiál a kvalitní zpracování

Síla, kterou dokáže mixér vydat na dokonalé rozmělnění vložených surovin, potřebuje usměrnit. Naši vývojáři to vyřešili použitím kvalitních a tím pádem i odolných materiálů. Nádoba je vyrobena ze speciálně tvrzeného a zdravotně nezávadného plastu BPA free Tritan Copolyester. Odolá i velmi nízkým (-40 C) nebo vysokým (+120 C) teplotám a nezachytává pachy.

Blender G21 Perfect Smoothie pro přípravu lahodných nápojů

Velké rozpětí otáček a vysoký výkon

Sílu zajistí výkon 1 500 W. Představte si dvě pneumatická kladiva a vidíte, jakou sílu v sobě tento blender má. Otáčky jsou v rozpětí od 10 000 do 35 000 za minutu. Doporučujeme začínat na nižších otáčkách a postupně přidávat. Že vás to svádí rovnou k těm vysokým? Ano, jejich kouzelnému zvuku a uspokojení z pohledu na dění v nádobě se těžko odolává :-)

TIP: Objednejte si k mixéru zároveň i nádobu o objemu 1,3 l, která je vhodnější pro přípravu pomazánek, krémů nebo jídel či nápojů pro menší množství strávníků.

Blender G21 Perfect Smoothie s výkonem 1 500 W

Mixování, drcení nebo sekání?

Dokáže všechno. Hravě. Speciálně broušené nože na dně nádoby si s vloženými surovinami poradí neuvěřitelně snadno. Tvrdá kořenová zelenina, ořechy nebo naopak hrozny či maliny? Nic pro něj není problém. Za pár sekund si pochutnáte na lahodném ovocném koktejlu, plném vitamínů a přírodních živin. A za pár minut naberete na talíř horkou zeleninovou polévku.

Zmrzlina bez výčitek?

Samozřejmě! Kdo by si vyčítal, že sobě a svým nejbližším připraví lahodnou zmrzlinu z čerstvého ovoce, v které není ani stopa po chemických dochucovadlech a konzervantech? Při výrobě domácí zmrzliny dostanete za málo peněz hodně muziky. Zamrazte ovoce ze své zahrádky a dopřejete si lahodný, zdravý a levný desert, kdykoliv na něj dostanete chuť.

Chcete pro své známé připravit desert, s kterým určitě zabodujete a jeho příprava vám nezabere více jak 10 minut? Zmrzlina připravená pomocí mixérů G21 je skvělou volbou. Jednoduše si vyndejte z mrazáku jakékoliv ovoce, nechte ho cca pět minut odpočívat na lince a dejte se do práce. Ovoce vložte do mixéru a začněte ho mixovat. Do zmrzliny můžete také přilít šlehačku, nebo ji dosladit, vše je jen na vaší fantazii. Po důkladném rozmixování můžete zmrzlinu ihned servírovat. Dobrou chuť!

RAW strava? Pro tu se zrodil!

Skutečně. Na českém trhu chyběl opravdu kvalitní, opravdu spolehlivý a opravdu šikovný mixér, který by byl zároveň cenově dostupný. Tak jsme jej vyrobili. Připraví vám smoothies, dýňovou polévku nebo kešu sýr. Lahodné RAW zeleninové závitky, plněné jemným krémem z ořechů a celeru. Narozeniny oslavte RAW dortem a připijte si domácím sojovým mlékem. V nádobě s objemem 2,5 l zbyde i pro přátele.

Stolní mixéry G21 Perfect Smoothie

Prodloužená záruka 2 + 2 roky

Za kvalitu tohoto produktu ručíme 4 roky. Ke standardní záruční lhůtě 2 roky získáte registrací na webu http://g21-warranty.com prodloužení záruky o další 2 roky. Využijte tuto možnost a po koupi si zaregistrujte. Prodloužená záruka 2 + 2 roky se vyplatí!

Prodloužená záruka 2 + 2 roky se vyplatí!

Specifikace:

  • Značka: G21
  • Model: Perfect Smoothie
  • Barevné provedení: karamelová
  • Otáčky/min: 10 000 – 35 000
  • Objem nádoby: 2,5 l
  • Odolnost nádoby: -40°C až 120°C
  • Materiál nádoby: Tritan Copolyester
  • Výkon: 1500 W
  • Tepelná pojistka proti přehřátí
  • Rozměry (šířka x hloubka x výška): 27,5 x 24 x 54,5 cm
  • Hmotnost: 5 kg

Obsah balení

  1. Blender G21 Perfect smoothie
  2. Víčko s nálevkou
  3. Ergonomické šťouchadlo
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení