Bluetooth Bone Headset Maxxo ETEREO S2 - černé

Dostupnost: Skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
3 699 Kč
3 057 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 3 577 Kč s DPH
  • 5 ks a více 3 455 Kč s DPH
  • 10 ks a více 3 329 Kč s DPH
Kód: ID321523 EAN: 8595235804636 Výrobce: Maxxo
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Bluetooth Bone Headset Maxxo ETEREO S2 - černé
Dokonale padnoucí sluchátka Maxxo Etereo. S bluetooth sluchátky Maxxo ETEREO se připravte na zcela jinou dimenzi Vašeho sportování. S technologií BONE CONDACTION Transducer vnímáte život kolem sebe. Bone conduction technologie využívá pro vedení zvuků malé vibrace, které vnikají lebeční kostí do vnitřního ucha. Zpracované impulzy pokračují dále do mozku. Vaše uši zůstávají volné, slyšíte stejným způsobem. Neztrácíte tak kontakt se svým okolím. Technologie Wellness sound a skintight speakers naprosto dokonale a čistě přenáší zvuk přes lícní kost. Vnímejte zvuk okolí při sportu, což výrazně zvýší Vaší bezpečnost. Lehce omyvatelné, dokonale sednoucí a jednoduše tvarovatelné Až 8 hodin Vaší oblíbené muziky na jedno nabití díky Li-pol baterii. Citlivý mikrofon potlačující okolní hluk Vám umožňuje díky vestavěnému bluetooth headsetu telefonovat v průběhu Vaší aktivity. Díky integrovanému mikrofonu můžete headset využít pro bezpečné telefonování při sportu nebo i při jízdě autem Sluchátka jsou navržena a vyrobena tak, aby odpuzovaly pot a vlhkost. Po Vaší sportovní aktivitě je můžete jednodušše zlehka opláchnout pod tekoucí vodou, otřít a máte je připraveny na další sportovní činnost. Sluchátka ETEREO jsou made in Korea. U sluchátek ETEREO je nastavena hlasitost na nízké frekvence - Treshold Sound Conditionning, čímž jsou zcela potlačeny nepříjemné vibrace na spáncích. Můžete si tak vychoutnat dokonalý zvuk bez nepříjemného brnění. - přeskakování skladeb - rychlé pozastavení přehrávání - příjem hovoru, odmítnutí hovoru hlavním tlačítkem - hlasové upozornění při slabé baterii - notifikační zvukové upozornění v případě příchozí SMS, nebo zprávy z Massengeru, WhatsApp a dalších aplikací. - váha 165g
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

MAXXO je česká, rychle rostoucí značka se zaměřením na moderní výrobky a doplňky do kuchyně a domácnosti. Produkty značky MAXXO se vyznačují atraktivním designem, kvalitním zpracováním a sledují poslední světové trendy. Značka si klade u všech svých výrobků za cíl vždy nabídnout nejlepší poměr cena x výkon na trhu. Produkty MAXXO jsou vyráběny v renomovaných výrobních závodech v ČR, Německu, Slovinsku, na Taiwanu a v Číně.

>> Více informací o výrobci