Box rukavice SULOV PVC, 6oz, černé

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
399 Kč
330 Kč bez DPH
Kód: ID341322 Prod. číslo: BOXRUK-PVC-6-1 EAN: 4891223121797 Výrobce: Sulov
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Box rukavice SULOV PVC, 6oz, černé
Ekonomický model. Rukavice vynikajícího střihu značky SULOV určeny především pro box a kickbox. Horní část dlaně je opatřena speciální výztuží pro lepší oporu prstů. Rukavice větrá pomocí pěti otvorů na dlaňové části. Na zápěstí výborně drží, díky jednoduše upravitelnému pásku se suchým zipem. Nejsou určeny pro boxování do boxovacího pytle. materiál: PVC balení: pár velikosti: 4, 6, 8 uncí barvy: modré, červené, černé Ochrana a ošetřování boxerských rukavic: Boxerské rukavice skladujte v suchu a chladu! Po každém zápasu či tréninku je nechte vyschnout. Pro malou údržbu povrchu rukavice použijte navlhčený hadřík. Chraňte před přímými intenzivními zdroji tepla, rukavice nesušte na radiátoru! Neodkládejte dlouhodobě na prudké slunce! Pro odstranění nečistot nepoužívejte kartáč. Pozor na poškození ostrými tvrdými předměty při přepravě. Nikdy neperte boxerské rukavice v pračce!
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Se značkou Sulov bylo možné se setkat již v roce 1975, kdy se specializovala na výrobu sáněk, hokejek a lyží. Mezi nejznámější modely lyží patřil model Sulov Prince nebo boby Šampion/Champion, které pod tímto označením najdete i dnes.

>> Více informací o výrobci