Bresser Hunter 8-24x50 Binoculars

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  36 měsíců
2 490 Kč
2 090 Kč
1 727 Kč bez DPH
-16%
Kód: ID283581 Prod. číslo: 6900000244838 EAN: 6900000244838 Výrobce: Bresser
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Bresser Hunter 8-24x50 Binoculars

Binokulární dalekohled Bresser Hunter 8–24x50

Zvětšení: 8-24x. Průměr objektivů: 50 mm.

Binokulární dalekohled Bresser Hunter 8-24x50 je univerzální triedr za přijatelnou cenu, vhodný pro širokou škálu pozorování. Ať jste kdekoli – na honu, na rybách, na túře nebo výletu – vždy vám poskytne vysoce detailní obraz vzdálených objektů mimo aktuální dosah. Antireflexní optika zaručuje jasný a kontrastní obraz, zatímco vysoká úroveň zpracování a montáže garantuje spolehlivost a dlouhou životnost tohoto binokulárního dalekohledu.

Optický design na bázi Porro hranolů zajišťuje vysokou kvalitu obrazu v celém zorném poli a libovolné přiblížení v rozsahu 8–24x – umožňuje tak praktické panoramatické pozorování a rychlou změnu na větší přiblížení, abyste si mohli zvlášť vzdálené objekty prohlédnout ve větším detailu. Přiblížení měníte speciální páčkou na těle triedru. Objektivy s velkou aperturou zajišťují dostatečnou jasnost i za zhoršených světelných podmínek (pouze při přiblížení 8x; při přiblížení 24x nebude obraz za soumraku jasný). Hranoly jsou vyrobeny ze skla BK-7 s kompletní povrchovou úpravou, které zajistí minimální světelné ztráty a tím vysokou jasnost a kontrastnost obrazu.

Triedr má centrální zaostřování, které umožňuje měnit ostrost v obou okulárech zároveň. Tento systém zaostřování je zvlášť vhodný k pozorování rychle se pohybujících objektů a objektů ležících daleko od pozorovatele. Ke kompenzaci rozdílné vizuální ostrosti mezi levým a pravým okem je pravý okulár vybaven mechanismem dioptrické korekce.

Pozorování dále zpříjemňují elastické očnice, velký oční reliéf zase umožňuje používat dalekohled lidem s oční vadou, aniž by si museli sundávat brýle.

Tělo triedru je vyrobeno z lehkého a odolného plastu. Pryžové vložky po stranách optických tubusů zajišťují pohodlný úchop – díky tomu vám binokulární dalekohled nevyklouzne ani z mokrých rukou.

Pro maximální komfort při pozorování (zvlášť při velkém přiblížení) lze binokulární dalekohled nainstalovat na stativ – tělo je vybaveno standardním 1/4" vybráním na stativ. Využít lze běžný fotografický stativ s adaptérem L (není součástí sady).

Obsah sady:

  • Binokulární dalekohled Bresser Hunter 8–24x50
  • Protiprachové krytky čočky a okuláry
  • Řemínek na krk
  • Čistící utěrka
  • Pouzdro
  • Návod k použití a záruční list
    K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

    Již téměř 60 let nabízí firma Bresser na celém světě dalekohledy, puškohledy, zařízení pro noční vidění, mikroskopy, lupy a další venkovní produkty.

    >> Více informací o výrobci