Brodící boty Nylon/PVC 42

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
1 249 Kč
1 032 Kč bez DPH
Kód: ID345975 Prod. číslo: RUL-6010042ES EAN: 4891223080407 Výrobce: Sulov
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Brodící boty Nylon/PVC 42
Brodící boty vyrobené z velmi odolné nylonové tkaniny potažené PVC - materiál 70D Nylon. Dvojité švy jsou podlepené, litá gumová bota s protiskluzovou tvarovanou podrážkou, je k látce přivařena dvojitým svárem. Popruhy na opasek s plastovým klipem, jsou z pevného materiálu proložené gumou k pohodlnějšímu pohybu ve vodě. Boty jsou dodávány se záplatou a lepidlem. Jak postupovat při lepení záplaty: * Ujistěte se že lepený povrch je čistý a suchý. * Pomocí zátky udělejte díru do tuby s lepidlem. * Na oba lepené povrchy naneste slabou vrstvu lepidla a nechte jej zavadnout. * Na oba lepené povrchy naneste druhou vrstvu a počkejte než začne být lepivá. * Přiložte záplatu na lepené místo a oba materiály pak opatrně přitlačte k sobě na dobu 24 hodin.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Se značkou Sulov bylo možné se setkat již v roce 1975, kdy se specializovala na výrobu sáněk, hokejek a lyží. Mezi nejznámější modely lyží patřil model Sulov Prince nebo boby Šampion/Champion, které pod tímto označením najdete i dnes.

>> Více informací o výrobci