California Car Scents - Newport New Car - Nové auto, 42 g

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
149 Kč
89,0 Kč
73,6 Kč bez DPH
-40%

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 87,8 Kč s DPH
  • 5 ks a více 86,6 Kč s DPH
  • 10 ks a více 85,3 Kč s DPH
Kód: ID326803 Prod. číslo: CCS-022 EAN: 7638900850444 Výrobce: California Scents
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
California Car Scents - Newport New Car - Nové auto, 42 g
Osvěžovač vzduchu s pevnou náplní, v malé praktické plechovce. Provoní Váše auto, byt i kancelář. Součástí plechovky je také plastové víčko s regulátorem, kterým můžete měnit intenzitu vůně. Nechte se okouzlit jedinečnou a smyslnou vůní amerického výrobce California Scents. Dlouhotrvající vůně je ukryta do recyklovatelné hliníkové plechovky, která obsahuje tři bloky lisovaného lnu napuštěného parfémem. Osvěžovač vzduchu umístěte ve vozidle pod sedadlo, boční přihrádky, nebo do držáku nápojů a užívejte si příjemnou vůni, jejíž intenzitu si přizpůsobíte prostým otočením regulátoru. Nejen, že zaplní interiér půvabnou vůní, ale také překryje jakýkoliv zápach a hodí se jak do auta, tak i do domácnosti, nebo kanceláře. Hlavní přednosti: Luxusní, smyslná a dlouhotrvající vůně v malé plechovce Vůně překryje jakýkoliv zápach a provoní interiér Lze měnit intenzitu vůně Obsahuje tři bloky lisovaného lnu, napuštěného parfémem Vonné bloky jsou napuštěny 100% organickými, netoxických vonnými oleji, bez těkavých organických sloučenin (VOC) Materiál je šetrný k životnímu prostředí Je hodný do auta, domácnosti a kanceláře Výdrž vůně až 2 měsíce
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Firma California Scent byla založena v roce 1992, kdy první plechová nádoba vyjela z výrobní linky. Od té doby se společnost rozrostla na globálního dodavatele vysoce kvalitních a intenzivních vzduch osvěžujících produktů. V České Republice patří jejich vůně mezi nejintenzivnější.  

>> Více informací o výrobci