Canon EOS M3 + adaptér EF-EOS M

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  12 měsíců
16 940 Kč
15 544 Kč
12 847 Kč bez DPH
-8%
Kód: ID311007 Prod. číslo: 9694B131 Výrobce: CANON
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Canon EOS M3 + adaptér EF-EOS M
S 24,2Mpx snímačem CMOS APS-C a citlivostí ISO až 12800 (rozšiřitelné na 25600) pořídíte fotografie a filmy i za slabého osvětlení. Oceňované ergonomické rozhraní s intuitivní dotykovou obrazovkou (1,04 milionu bodů sRGB) umožňující zaostřovat a pořizovat snímky jediným klepnutím v kompaktním těle Buďte spontánní. Rychlé, pohotové zaostřování Instinktivně reagujte a zachyťte rychlý pohyb rychlostí 4,2 snímku za sekundu – a to i při fotografování ve formátu RAW. Systém Hybrid CMOS AF III nabízí až 6,1x rychlejší zaostřování než u původních modelů EOS M. Snímky můžete pořizovat na dálku pomocí bezdrátového připojení a pak je bezdrátově zálohovat do cloudu i synchronizovat se svými osobními zařízeními. Využívejte plně profesionální ovládání pomocí tlačítek přizpůsobitelných tak, jak jste zvyklí pracovat. Fotografujte ve 14bitovém formátu RAW, který přináší rozšířené možnosti následných úprav. K nasazení více než 80 objektivů EF-M určených pro digitální zrcadlovky EOS lze využít upevňovací adaptér EF-EOS M Vytvářejte filmy s rozlišením 1080p a frekvencí 30 sn./s ve formátu MP4 pomocí rychlého automatického zaostřování zajišťovaného systémem Hybrid CMOS AF III. Automatické zaostřování dotykem umožňuje dosáhnout filmového efektu plynulé změny zaostřovací vzdálenosti, k dispozici je i zvýraznění obrysů pro ruční zaostřování a vysoká světelnost objektivu. Kromě toho můžete své filmy obohatit o skvělý zvuk díky 3,5mm zdířce na externí mikrofon. kompletní specifikace na stránkách výrobce: https://www.canon.cz/cameras/eos-m3/
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Japonská firma Canon Inc. je předním světovým výrobcem optických přístrojů a kancelářských zařízení, jako jsou fotoaparáty, tiskárny a kopírky.

>> Více informací o výrobci