Canon EOS M5 15-45 S + ADAPTER

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  12 měsíců
33 570 Kč
30 804 Kč
25 458 Kč bez DPH
-8%
Kód: ID311008 Prod. číslo: 1279C044AA Výrobce: CANON
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Canon EOS M5 15-45 S + ADAPTER
Formát snímače: APS-C Rozlišení: 24 Mpx Rychlost sériového snímání: 9 sn./s Náš vlajkový model bezzrcadlového fotoaparátu pro nadšence, kteří chtějí vyprávět příběhy s využitím nekompromisní kvality a rychlosti digitální jednooké zrcadlovky. EOS M5 je výkonný společník pro vaše výpravy za dokonalými snímky. Představuje esenci toho nejlepšího z kompaktů a digitálních zrcadlovek Canon v ideálním spojení výkonnosti, originálního ovládání ve stylu EOS a malé velikosti. Výjimečná kvalita fotoaparátů EOS v kompaktním bezzrcadlovém fotoaparátu s 24,2megapixelovým snímačem CMOS APS-C a procesorem DIGIC 7 Díky rychlému spouštění, systému Dual Pixel CMOS AF a procesoru DIGIC 7 dokážete zachytit rychlé a spontánní dění. Zajišťují automatické zaostřování s rychlostí digitální zrcadlovky a kontinuální snímání až 9 sn./s. Se systémem Dual Pixel CMOS AF pro přesné sledování objektů a zabudovanou 5osou digitální stabilizací můžete natáčet filmová videa v rozlišení Full HD 60p. Můžete se rychle připojit k chytrým zařízením, fotografovat na dálku a zálohovat do cloudu pomocí Wi-Fi s funkcemi NFC a Image Sync. Můžete udržovat stálé připojení mezi fotoaparátem a chytrým zařízením přes Bluetooth®* a snadno aktivovat plnohodnotné připojení pomocí aplikace Camera Connect. specifikace: 24.2MP CMOS 24,2MP snímač APS-C DIGIC7 B&W Výkonné zpracování obrazu procesorem DIGIC DPCAF-DSC Rychlé, přesné zaostřování 7fps Fotografujte rychlostí 7 sn./s s průběžným automatickým zaostřováním (Servo AF) FullHD-60p-DSC Plynulá, realistická akční videa 5-axis-Digital-IS-icon Stabilní videa i s objektivy bez stabilizátoru obrazu EVF_2360K Velký, centrální elektronický hledáček 8.0cm-3.2in-touch-LCD Naklápěcí dotyková obrazovka s velmi vysokým rozlišením Wifi_NFC Stačí se připojit a můžete bezdrátově sdílet Bluetooth Stálé připojení odkaz na stránky výrobce: https://www.canon.cz/cameras/eos-m5/specifications/
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Japonská firma Canon Inc. je předním světovým výrobcem optických přístrojů a kancelářských zařízení, jako jsou fotoaparáty, tiskárny a kopírky.

>> Více informací o výrobci