Canon Zoemini fototiskárna PV-123, růžovo/zlatá

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  12 měsíců
3 722 Kč
3 076 Kč bez DPH
Kód: ID314863 Prod. číslo: 3204C004AA Výrobce: CANON
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Canon Zoemini fototiskárna PV-123, růžovo/zlatá
Canon Zoemini PV-123 je minimalistická tiskárna využívající k tisku technologii tepelné sublimace. Tato termosublimační technologie je výhodná protože k samotnému tisku nepotřebuje žádnou barvu. Tiskárna se hodí pro tisk momentových fotografií, najde své uplatnění třeba na oslavách či různých sešlostech. Stačí si fotografii pořídit přes telefon a pak ji odeslat přes Bluetooth do této tiskárny. Za malou chvíli se dočkáte fotografie. Další výhodu tiskárny Canon Zoemini PV-123 je její skladnost. Snadno ji tudíž přenesete v kapse. S tiskárnou můžete tisknout fotografie a samolepky, které jsou odolné vůči polit, rozmazání či roztržení. Technologie tisku ZINK Malá tiskárna do kapsy Tiskárna ideální pro tisk fotografií přímo z mobilu Technologie Bluetooth pro přenos dat Bezplatná aplikace pro smartphone Sada 10-ti listů papíru společně s kalibračním listem v balení
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Japonská firma Canon Inc. je předním světovým výrobcem optických přístrojů a kancelářských zařízení, jako jsou fotoaparáty, tiskárny a kopírky.

>> Více informací o výrobci