CANYON bezdrátová bluetooth klávesnice BK-10, 104 kláves,tenká, Apple MacOS Layout, US,cerná

  • Poslední kusy
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 001 Kč
827 Kč bez DPH
Kód: ID373822 Prod. číslo: CND-HBTK10-US EAN: 5291485007010 Výrobce: CANYON
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
CANYON bezdrátová bluetooth klávesnice BK-10, 104 kláves,tenká, Apple MacOS Layout, US,cerná
Tato stylová ultra tenká bezdrátová klávesnice vám umožní pohodlně pracovat na jakémkoli zařízení Apple, ať už je to Mac, iPad nebo iPhone. Technologie Bluetooth 5.1 umožňuje udržovat nejspolehlivější připojení pro všechna spárovaná zařízení s ohledem na jejich umístění a možné rušení mezi nimi. Ploché klávesy vybavené spínači typu scissors poskytují pohodlné a tiché psaní. Klávesnice díky tenkému zpracování a absenci kabelů šetří spoustu místa na stole a vejde do batohu nebo tašky. Automatický režim úspory energie pomáhá prodloužit životnost baterie. Tato robustní a kompaktní klávesnice je spolehlivým společníkem pro cestování i každodenní práci! Ultra tenké zpracování Připojení: Bluetooth 5.1 Kompatibilita: Mac / iPhone / iPad Dosah bezdrátového připojení: až 10 metrů Scissor spínače Počet kláves: 104 15 multimediálních funkcí Automatický úsporný režim 2 AAA baterie součástí balení
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Canyon je dynamická lifestylová celosvětová značka nabízející celou řadu stylového a trendy multimediálního a mobilního příslušenství i počítačových periferních zařízení navržených s ohledem na mladé lidi.

>> Více informací o výrobci