CANYON bezdrátová optická myš CMSW5B

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
340 Kč
281 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 329 Kč s DPH
  • 5 ks a více 318 Kč s DPH
  • 10 ks a více 306 Kč s DPH
Kód: ID323229 Prod. číslo: CNS-CMSW5B EAN: 8717371862640 Výrobce: CANYON
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
CANYON bezdrátová optická myš CMSW5B
Zářivé barvy a skvělý výkon. Možnost použití na různých površích. Rolovací kolečko je vytvořeno ve stylu automobilového chrániče a je orámováno průhledným plastovým okrajem. Tlačítko DPI je pohodlně umístěno uprostřed těla. Myš je pohodlná pro obě ruce a stane se vaším pomocníkem v mnoha situacích. Technologie nátěru PU zaručuje hygienickou a snadno čistitelnou povrchovou úpravu u žlutých a černých modelů. K dispozici je rovněž nádherný matně kovový červený model! Specifikace VLASTNOSTI Označení výrobce CNS-CMSW5Y Umístění zařízení Externí Technologie připojení Bezdrátová Rozhraní USB Počet tlačítek 4 Funkce kláves/tlačítek Rolování Max&Min Rozlišení pohybu 800dpi X 1280dpi Technologie ukazovacího zařízení Optická Vlastnosti myši Přepínání citlivosti Technologie úspory energie Hlavní vypínač CertifikaceCE, RoHS BATERIE Podpora klasifikace typu baterieAA Požadované množství baterií1 Průměrná výdrž na baterie6 měsíců RŮZNÉ Barevné provedeníČerň Obsažené příslušenstvíUSB přijímač Typ baleníMaloobchodní s možností zavěšení ROZMĚRY A HMOTNOST Hloubka100.5 mm Výška31 mm Šířka58 mm Nominální hmotnost0.115 kg ZÁRUKA Produkty chráněné zárukou, které lze vrátitAno Záruční doba (v měsících)24 měsíců. Kritéria ověření zárukySériové číslo Poznámky k záruční doběZáruční doba na baterii je 6 měsíců
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Canyon je dynamická lifestylová celosvětová značka nabízející celou řadu stylového a trendy multimediálního a mobilního příslušenství i počítačových periferních zařízení navržených s ohledem na mladé lidi.

>> Více informací o výrobci