CANYON držák na telefon do auta CCHM8 magnetický, instalace do CD přehrávače, 2 plíšky v balení, černá

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
239 Kč
198 Kč bez DPH
Kód: ID355565 Prod. číslo: CNE-CCHM8 EAN: 5291485004989 Výrobce: CANYON
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
CANYON držák na telefon do auta CCHM8 magnetický, instalace do CD přehrávače, 2 plíšky v balení, černá
CD přehrávač v autě pravděpodobně již často nepoužíváte. Můžete ho však dobře využít k uchycení držáku na telefon. Instalace je mimořádně jednoduchá a pro vaše autorádio i bezpečná – pohybem ruky posuňte speciální kolo zcela doleva, vložte jej do štěrbiny na CD a otočte co nejvíce doprava. Držák bude bezpečně nainstalován a uchycený smartphone nebude bránit ve výhledu na cestu. Současně budete moci sledovat obrazovku smartphonu a v případě potřeby jej během jízdy i uchopit. 4 silné magnety pevně uchytí smartphone, který se dá otáčet o 360 stupňů. V balení se nacházejí 2 samolepicí kovové ploténky, díky kterým bude držák kompatibilní se všemi moderními smartphony. Typ uchycení Připevnění do CD přehrávače ve vozidle Materiály Plast, guma, pogumovaný povrch, kovové ploténky, magnet Barva Černá Rozměry: 91 mm × 84 mm × 48 mm Typ balení Maloobchodní Velikost balení 122 mm × 203,5 mm × 59 mm Hmotnost balení 0,042 kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Canyon je dynamická lifestylová celosvětová značka nabízející celou řadu stylového a trendy multimediálního a mobilního příslušenství i počítačových periferních zařízení navržených s ohledem na mladé lidi.

>> Více informací o výrobci