CANYON herní headset Nightfall GH-7, USB, virtuální zvuk 7.1, ovládání hlasitosti, kabel 2m, černá

  • Poslední kusy
Dostupnost: Poslední 3 kusy
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
800 Kč
661 Kč bez DPH
Kód: ID369259 Prod. číslo: CND-SGHS7 EAN: 5291485005689 Výrobce: CANYON
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
CANYON herní headset Nightfall GH-7, USB, virtuální zvuk 7.1, ovládání hlasitosti, kabel 2m, černá
Tato náhlavní souprava poskytuje naprosto pohlcující herní zážitek bez nepříjemných pocitů při dlouhých nočních sezeních. Díky nastavitelnému hlavovému mostu se přizpůsobí všem velikostem hlavy a měkké náušníky poskytnou uchu mimořádné pohodlí. VIRTUÁLNÍ ZVUK 7.1 TECHNOLOGIE Ujistěte se, že uslyšíte každý zvuk vaší hry. Tato sluchátka poskytují pohlcující zvuk s bohatým dosahem a pocit 360 stupňů s vyváženou atmosférou. Tato technologie umožňuje hráči rychle zjistit, odkud pochází každý zvuk. NASTAVITELNÝ MIKROFON Pohodlně nastavitelný mikrofon dokonale přenáší hlas a dvoumetrový kabel vám umožní být v optimální vzdálenosti od počítače. Optimální tvar, stylový a diskrétní design, pohodlné ovládání hlasitosti a mikrofonu - to vše potěší herní nadšence jakéhokoli žánru. POHODLNÉ UŠNÍ POLŠTÁŘE Tvar náušníků umožňuje používat náhlavní soupravu co nejdéle s maximálním pohodlím. Polštáře jsou vyplněny ultra měkkou a ekologickou pěnou, kterou lze přizpůsobit jakémukoli tvaru ucha a hlavy. PLETENÝ 2-M KABELOVÝ A FERRITOVÝ FILTR Kabel a feritový filtr potažené opletením potlačují vysokofrekvenční šum a zlepšují ostrost signálu. Nic nemůže rušit zvuky vaší hry! Okamžitý přenos signálu zajišťovaný feritovým filtrem snižuje elektrické rušení. OBECNÁ CHARAKTERISTIKA Sada: sluchátka, mikrofon Kompatibilita: WinXP - Win10 a vyšší, macOS Připojení: Pletený kabel s feritovým filtrem Rozhraní: USB typu A. Délka kabelu: 2m Barva: černá, oranžová Držák na sluchátka Typ: čelenka Typ mikrofonu: Vestavěný Ovládání na akordu: Hlasitost ZVUK Typ sluchátek: Binaurální Typ sluchátek: náušník Průměr měniče: 40 mm Impedance: 32 ? Vlastnosti: 7.1 virtuální prostorový zvuk
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Canyon je dynamická lifestylová celosvětová značka nabízející celou řadu stylového a trendy multimediálního a mobilního příslušenství i počítačových periferních zařízení navržených s ohledem na mladé lidi.

>> Více informací o výrobci