CANYON kompaktní podsvícená klávesnice

  • Poslední kusy
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
549 Kč
454 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 531 Kč s DPH
  • 5 ks a více 513 Kč s DPH
  • 10 ks a více 494 Kč s DPH
Kód: ID312297 Prod. číslo: CNS-HKB5-CZ EAN: 5291485000769 Výrobce: CANYON
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
CANYON kompaktní podsvícená klávesnice
Tato klávesnice má podsvícené znaky kláves, díky kterým je psaní dokonce i ve špatném osvětlení velmi snadné. Pyšní se lesklou povrchovou úpravou zvýrazňující pogumovaný povrch. Stisky kláves jsou pohodlné a tiché, povrch kláves je příjemný na dotek. Klávesy membránového typu zaručují odolnost proti nečistotám a tekutinám. Tato multimediální klávesnice je navržena tak, aby maximálně usnadňovala práci s často používanými programy – nabízí speciální klávesy pro přístup k ovládacím prvkům hudby, kalkulačce a další klávesy pro jiné často používané programy. S podsvícenou multimediální klávesnicí je vážně zábava! Specifikace Označení výrobce CNS-HKB5RU Umístění zařízení Externí Rozhraní USB Počet kláves 107 Počet klávesových zkratek 13 Multimediální funkce Podsvícená klávesnice Certifikace CE, RoHS Barevné provedení Černé Rozměry a hmotnost Hloubka425 mm Výška20 mm Šířka155 mm
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Canyon je dynamická lifestylová celosvětová značka nabízející celou řadu stylového a trendy multimediálního a mobilního příslušenství i počítačových periferních zařízení navržených s ohledem na mladé lidi.

>> Více informací o výrobci