CANYON ultra tenká hliníková multimediální klávesnice EN/US layout

  • Poslední kusy
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
399 Kč
330 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 386 Kč s DPH
  • 5 ks a více 373 Kč s DPH
  • 10 ks a více 359 Kč s DPH
Kód: ID307089 Prod. číslo: CNS-HKB4US EAN: 8717371865146 Výrobce: CANYON
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
CANYON ultra tenká hliníková multimediální klávesnice EN/US layout
Tato klávesnice je navržena tak, aby maximálně usnadňovala práci s často používanými programy – nabízí speciální klávesy pro přístup k ovládacím prvkům hudby, kalkulačce a další klávesy pro jiné často používané programy. Klávesy membránového typu zaručují odolnost proti nečistotám a tekutinám. Ergonomický design je dobrý pro zápěstí, protože zaručuje přirozenou pozici zápěstí i paže. Klávesnice je lehká a celkem tenká. Označení výrobce CNS-HKB4RU Umístění zařízení Externí Technologie připojení Kabelová Rozhraní USB Počet kláves 111 Počet klávesových zkratek 13 Funkce kláves/tlačítek: Kalkulačka E-mail Média Ztlumení Můj počítač Další titul Přehrát/pozastavit Předchozí titul Zastavit Vol+ Vol- WWW Moje oblíbené Rozvržení kláves QWERTY Vlastnosti klávesnice Opěrka zápěstí CertifikaceCE, RoHS Vyžaduje operační systém Microsoft Windows XP Microsoft Windows Vista Microsoft Windows 8 Microsoft Windows 7 Lokalizace EN/US Barevné provedení Hliníkové Hloubka 431 mm Výška 11.85 mm Šířka 178 mm Nominální hmotnost 0.583 kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Canyon je dynamická lifestylová celosvětová značka nabízející celou řadu stylového a trendy multimediálního a mobilního příslušenství i počítačových periferních zařízení navržených s ohledem na mladé lidi.

>> Více informací o výrobci