Cattara LED osvětlení FLAME solární WATERPROOF

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
799 Kč
660 Kč bez DPH
Kód: ID376760 EAN: 8591686131697 Výrobce: Cattara
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Cattara LED osvětlení FLAME solární WATERPROOF
Voděodolné LED osvětlení s dobíjením pomocí solárního panelu s integrovanou baterií NiMH. LED světlo lze použít jako vnitřní osvětlení, osvětlení zahrad, altánů a díky vodotěsnosti i v bazénech, jezírkách atp. Výrobek je vybaven integrovanou NiMH baterií, která je nabíjena sluncem pomocí solárního panelu na vrchní straně. Zařízení se automaticky rozsvítí, pokud je umístěno na tmavé místo. K dispozici jsou 3 režimy osvětlení (plamínkové, běžné a pozvolné osvětlení). Technická data LED světlo teplá bílá režimy svícení plamínek, běžný, pozvolné batterie Ni-MH 900mAh 1.2-1.4V nabíjení solarní panel 2V 180mAh doba svícení 6-8 hodin stupeň krytí IP68
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsme parta nadšenců do kempování, rybaření, a hlavně do přírody. Jednoho dne jsme se rozhodli, že český trh obohatíme o novou značku. Když se do něčeho pustíme, tak to dotáhneme do konce. A tak na náš trh přinášíme zcela novou řadu kempingových a outdoorových výrobků, které se výtečně hodí pro širokou škálu volnočasových aktivit. Značka nese jméno Cattara a založili jsme ji v roce 2016.

>> Více informací o výrobci