Chytrá rychlovarná konvice XIAOMI Mi Smart Kettle

  • Poslední kusy
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 296 Kč
1 071 Kč bez DPH
Kód: ID311191 Prod. číslo: YM-K1501 EAN: 6970244526793 Výrobce: XIAOMI
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Chytrá rychlovarná konvice XIAOMI Mi Smart Kettle
Originální Xiaomi Mi elektrická konvice, nerezová vnitřní vrstva - 1,5L Originální Xiaomi Mi Elektrická Konvice je inteligentní ohřívač vody. S velkou kapacitou 1,5L. Kontrola teploty až 12 hodin. Automaticky se vypne, jakmile dojde k varu. Teplotu vody lze dálkově ovládat pomocí vašeho mobilního telefonu přes Xiaomi APP ! Hlavní rysy: • Trojitá bezpečnostní ochrana: Zabraňuje úrazu elektrickým proudem, úniku elektrického proudu a má funkci automatického vypnutí. • Konstantní doba řízení teploty může trvat až 12 hodin. • Dvojitá vnitřní vrstva z nerezové oceli, tepelná izolace zajišťuje bezpečnější ochranu. • Výkyvná základna o 360 stupňů poskytuje stabilní použití a pohodlnou obsluhu.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Xiaomi je soukromá čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Od vydání svého prvního smartphonu v srpnu 2011 získali podíl na trhu v Číně a rozšířili sortiment o širší spektrum spotřební elektroniky.

>> Více informací o výrobci