Chytré hodinky XIAOMI Haylou LS02

  • Poslední kusy
Dostupnost: Poslední 3 kusy
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
999 Kč
499 Kč
412 Kč bez DPH
-50%
Kód: ID354038 Prod. číslo: LS02 EAN: 6971664930467 Výrobce: XIAOMI
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Chytré hodinky XIAOMI Haylou LS02
Chytré hodinky Xiaomi Haylou LS02 ocení zejména pohybově aktivní jedinci. Naservírují jim podporu sledování jejich výkonu u dvanácti pohybových aktivit. Jedná se o běh, chůzi, cyklistiku, spinning, lezení, jógu, běh na trenažeru, posilování, volný trénink, basketbal, fotbal a veslování. Nechybí ani standardní funkce, jako je krokoměr, monitorování kvality spánku, měření ušlé vzdálenosti i spálených kalorií. Nedílnou součástí výbavy těchto chytrých hodinek je snímač tepové frekvence. Veškeré údaje se vám zobrazí na 1,4” TFT displeji s rozlišením 320 × 320 px. Po spárování se smartphonem můžete tyto údaje zpětně sledovat v mobilní aplikaci Haylou Fit. Rovněž lze přijímat notifikace z telefonu. Rovněž oceníte minimalistický a elegantní design hodinek, jejich odolnost vůči vodě i ohromující výdrž jejich baterie. Na jedno nabití vydrží až 20 dní provozu. Baterii znovu nabijete pomocí magnetického konektoru, umístěného na spodní straně zařízení.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Xiaomi je soukromá čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Od vydání svého prvního smartphonu v srpnu 2011 získali podíl na trhu v Číně a rozšířili sortiment o širší spektrum spotřební elektroniky.

>> Více informací o výrobci